za pod bor

[FOTO/VIDEO] Veselje za sina dvostrukog prvaka Formule E; DS Automobiles izradio posebnu hodalicu za bebe

17.12.2022 u 11:37

Bionic
Reading

Za prvi Božić Léa, sina Jean-Éric Vergnea, francuska premium marka osmislila ekskluzivni model, lijep koliko i učinkovit. Službeni model DS 4 E-Tense 225 Performance Line + koji vozi tata Vergne je poslužio kao inspiracija

Gotovo neograničena maksimalna brzina, mogućnosti ubrzanja u korelaciji s ljudskim sposobnostima, nula emisija CO2, iznimna profinjenost... DS Automobiles predstavlja jedinstvenu dječju hodalicu, za jedinstvenu priliku.

Napravljena specijalno za Léa, sina Jean-Érica Vergnea, za njegov prvi Božić, ovu hodalicu za bebe dizajnirao je DS Design Studio Paris s jedinstvenom specifikacijom.

Ova hodalica za bebe nosi dizajnerski jezik ekskluzivne Jean-Éric Vergneovog automobila DS 4 E-Tense 225 Performance Line +. Satensko antracitno siva boja u kontrastu sa sjajnom crnom završnom obradom s grafičkim linijama namijenjene stvaranju dojma brzine.

Sprijeda su prednja svjetla s tri modula i izražajna maska ​​ukrašena amblemom DS dizajnirana pod personaliziranom oznakom 'LEO'. Kotači velikog promjera odražavaju estetiku naplataka DS 4 E-Tense 225 s izmjenično lakirano crnom i satensko antracit sivom bojom.

Sjedalo je presvučeno Alcantarom sa zlatnim i crvenim šavovima. Upravljač, u cijelosti presvučen kožom i prošiven istim zlatnim i crvenim nitima kao i kod verzije Performance Line DS 4, uključuje oznaku na vrhu volana. Inače, na trkaćim automobilima uobičajeno žuta oznaka na vrhu volana ili na '12 sati' posebno je korisna u slučaju dinamične vožnje, jer tako vozač lakše vidi u kojem smjeru su mu okrenuti prednji kotači.

Léo Vergne će pronaći svoju hodalicu ispod bora s najboljim željama DS Automobilesa.

  • +9
DS Automobiles dječju hodalica Izvor: Promo fotografije / Autor: DS Automobiles

DS 4 E-Tense 225 Performance Line + ekskluzivno za Jean-Érica Vergnea

Prvak Formule E 2019. i 2020., Jean-Eric Vergne vozi DS 4 E-Tense 225 čiji je stil personalizirao DS Design Studio Paris. U svojoj najdinamičnijoj izvedbi Performance Line +, DS 4 krasi interijer u materijalu Alcantara® poboljšan perforiranim kožnim upravljačem sa zlatnim i crvenim detaljima kao i kovanim karbonskim umetkom, zajedno s ekskluzivnim pragovima na vratima s potpisom dvostrukog prvaka.

DS 4 E-Tense 225 Performance Line + ekskluzivno za Jean-Érica Vergnea Izvor: Promo fotografije / Autor: DS Automobiles

Vanjska personalizacija plod je rada timova marke koji su nastojali u ovu kreaciju prepisati smjernice koje je dao pilot kako bi je učinili jedinstvenom u 'potrazi za profinjenim skladom'. Dvobojni tretman suptilno kombinira dosad neviđenu boju Satin Anthracite Grey sa sjajnom crnom bojom prisutnom na krovu i koja se proteže do poklopca motora, prvi put na serijskom DS-u.

Cjelina je poboljšana karbonskim završecima primijenjenim na pragove vrata, stražnji branik i prednju lamelu. Crne grafičke linije naglašavaju sportski karakter ovog DS 4. Oznaka na poklopcu motora nosi logo 'JEV', koji potpisuje ovu ekskluzivnu kreaciju.

Ovaj DS 4 ima plug-in hibridni motor od 225 KS koji mu omogućuje postizanje do 62 km potpuno električnog dometa u WLTP kombiniranom ciklusu.