uoči premijere

Land Rover uskoro predstavlja svoj Defender OCTA: Sinonim za svladavanje svih terena uz povećani luksuz

30.04.2024 u 20:20

Bionic
Reading

Službeni film o testiranju i razvoju objavljen danas prikazuje trogodišnji program performansi i izdržljivosti koji obuhvaća trkaće staze, reli etape i puzanje po stijenama

Land Rover je u ožujku ove godine najavio istinski terenac Defender OCTA, kultni model s V8 Twin Turbo motorom, a sada smo doznali i kada će biti predstavljen javnosti. Ovaj heroj za sve terene visokih performansi iz originalnog britanskog pustolovnog brenda Defender, bit će predstavljen 3. srpnja 2024. To znači da će dotad završiti niz njegovog iscrpnog programa testiranja i razvoja, a globalna primjera će se sastojati od niza ekskluzivnih događaja pretpremijera za klijente.

Uoči globalnog otkrivanja, potencijalni klijenti za prvu godišnju alokaciju Defender OCTA pozvani su da se registriraju za jedan od sedam ekskluzivnih Defender Elements događaja na privatnim lokacijama diljem svijeta – od Ujedinjenog Kraljevstva, Njemačke i Italije u Europi, do Sjedinjenih Država, Dubaija i Japana.

Land Rover Defender OCTA Izvor: Promo fotografije / Autor: Land Rover

Ovi pregledi će omogućiti privilegirani rani pristup najsnažnijem, najsposobnijem i najluksuznijem Defenderu ikada, omogućujući klijentima da finaliziraju specifikaciju svog željenog primjerka Defender OCTA u opuštenom i neformalnom okruženju.

Ekstremne mogućnosti izvedbe na svim terenima

Odabrano i impresivno putovanje odvest će klijente kroz inovacije koje podupiru Defender OCTA-ove ekstremne mogućnosti izvedbe na svim terenima – uključujući nagrađivanu 6D Dynamics tehnologiju ovjesa – kao i njegove izbore luksuznih materijala, upečatljiva poboljšanja dizajna eksterijera i interijera, te opcije dostupno da svaku avanturu učini epskom.

'Defender OCTA bit će sinonim za svladavanje epskih avantura uz povećani luksuz. Ta avantura počinje događajima Defender Elements. Svako mjesto i iskustvo odražava ikonični Defender DNK na autentičan i originalan način i jedva čekam poželjeti dobrodošlicu prvim klijentima koji će započeti svoja putovanja Defender OCTA s nama. ' rekao je Mark Cameron, upravni direktor, Defender.

V8 Twin Turbo blagi hibridni benzinski Defender OCTA ponudit će neusporedivu širinu mogućnosti, udobnosti i smirenosti, bilo na cesti ili izvan nje. Kao rezultat toga, podvrgnut je najekstremnijem testiranju i razvojnom programu u povijesti Defendera.

  • +5
Land Rover Defender OCTA Izvor: Promo fotografije / Autor: Land Rover

Najčvršći i najizdržljiviji model u obitelji Defender

Službeni film o testiranju i razvoju koji je upravo objavljen prikazuje niz lokacija i terena koje su posjetili inženjeri zaduženi za projekt Defender OCTA u protekle tri godine, kako bi dokazali da opravdava svoje atribute kao najčvršći i najizdržljiviji model u nezaustavljivoj obitelji Defender.

Inženjeri tvrtke Defender OCTA proveli su više od 13.960 dodatnih testova, povrh standardnog režima testiranja Defendera, uključujući upravljanje visokim performansama i izdržljivost na njemačkom Nürburgring Nordschleifeu, mokrom asfaltu u Ladouxu u Francuskoj (testna staza Michelina), ledu Arjeploga u Švedskoj, napornim etapama relija u Lastoursu u Francuskoj, pješčane pustinje u Dubaiju, plus stijene Moaba u Utahu, SAD. Defender OCTA također je savladao sve ekstremne staze u JLR-ovom legendarnom testnom postrojenju Eastnor u Velikoj Britaniji.