ne voli gazirano

Ronaldo jednim potezom izbrisao milijarde dolara tržišne vrijednosti Coca-Cole. Američki div se odmah oglasio

16.06.2021 u 09:51

Bionic
Reading

Kapetan portugalske nogometne reprezentacije Cristiano Ronaldo srušio je tržišnu vrijednost Coca-Cole za milijarde dolara. Za to mu je trebao samo jedan potez. U ponedjeljak, tijekom konferencije za novinare na Europskom prvenstvu, Ronaldo je boce Coca-Cole koje su ga dočekale na stolu zamijenio vodom

'Pijte vodu!' poručio je Ronaldo.

Dionice Coca-Cole nakon ovoga poteza Portugalca odmah su pale s 56,10 dolara na 55,22 dolara. Kompanija je time izgubila četiri milijarde dolara jer joj je vrijednost s 242 pala na 238 milijardi dolara.

Iz američke tvrtke, jednog od službenih sponzora Eura 2020., brzo su reagirali. U izjavi se navodi da 'svatko ima pravo na svoje preferencije za piće' s različitim 'ukusima i potrebama'.

Portugalski kapetan poznati je zdravstveni fanatik koji ne pije gazirana pića i često to propagira u svojim medijskim istupima. Jednom je izjavio da je ljutit na svoju djecu kada vidi da piju sokove te jedu čips i krumpiriće.

  • +4
Portugalski napadač Cristiano Ronaldo Izvor: EPA / Autor: MARIO CRUZ

Francuska zvijezda uklonila bocu Heinekena

Nakon Ronalda sličan potez napravila je francuska zvijezda Paul Pogba. On je na konferenciji za novinare uklonio bocu Heinekena.

Pogba je musliman, a za njih je alkohol zabranjen. Heineken je također sponzor Eura 2020.

  • +3
Francuski nogometaš Paul Pogba Izvor: Pixsell / Autor: PETER POWELL