potpisan dodatak KU

U ACI-ju povećana prava zaposlenika

17.12.2022 u 13:55

Bionic
Reading

Uprava Adriatic Croatia International Cluba (ACI) i predstavnici dvaju sindikata potpisali su dodatak Kolektivnom ugovoru, kojim su povećana prava zaposlenika, ponajprije kroz povećanu osnovicu plaće, izvijestili su u subotu iz ACI-ja

ACI-ju je ova godina bila izuzetno uspješna, u prvih devet mjeseci ostvareno je 194,7 milijuna kuna prihoda od prodaje što je za 29 milijuna kuna ili 17 posto više nego prošle godine.

Ostvareni prihodi su najveći ikad zabilježeni u gotovo četrdeset godina dugoj ACI-jevoj povijesti, a plod su kontinuiranih ulaganja u izvrsnost infrastrukture i usluge u marinama te u ljudske resurse, naveli su iz tvrtke.

Na sastanku i potpisivanju ugovora bili su predsjednik Uprave ACI-ja Kristijan Pavić, članovi Uprave Ivan Herak i Josip Ostrogović, predsjednik Sindikata djelatnika ACI-ja Mario Alempijević te povjerenik sindikalne podružnice Sindikata turizma i usluga Hrvatske u ACI-ju Nenad Kučić.

Predsjednik Uprave ACI-ja Pavić istaknuo je da su ovogodišnji, iznimni poslovni rezultati odraz dugogodišnjeg napornog rada i produktivne suradnje Uprave i zaposlenika.

„Upravo ljudski resursi naša su najveća snaga i ništa od navedenog ne bi bilo postignuto bez naših kolegica i kolega, čije zasluge kontinuirano nastojimo nagrađivati na korektan i prikladan način. Stoga je potpisivanje aneksa i neupitan i nedvosmislen dokaz društveno odgovornog poslovanja ACI-ja koje se temelji na poštovanju zajedništva i prepoznavanju ključne uloge zaposlenika u ostvarivanju vizije i misije tvrtke,“ istaknuo je Pavić.