KLIKNITE, I MI SMO

Top 10 Tumblr blogova o psima

21.06.2010 u 10:54

Bionic
Reading

Gotovo svaka pasmina ima svoj Tumblr

Fuck Yeah Adorable Puppies!
Slike slatkih psića koje šalju korisnici sigurno će voljeti i oni koji pse imaju i oni koji se možda tek spremaju nabaviti psa. Potpuni cute overload, ne propustite.

Love of goldens
Zlatni retriver, nije samo jedan od najpopularnijih pasa u nas, već u Sjedinjenim Državama, ako je vjerovati serijalu Dogs 101 koji se vrti na Animal Planetu. Ovaj blog donosi fotografije i malih i velikih pasa.

Lots of dogs
Puno pasa, odnosno fotografija pasa - dosta je tu i smiješnih fotki. Zapravo, za većinu bi se moglo reći da su smiješne, pa ako to volite...

A place to love dogs
Mjesto za sve ljubitelje pasa, kaže se i u samom imenu bloga, donosi fotografije svih pasmina, ali nudi ipak nešto više - priče, citate, video zapise, šale i sve u svemu, puno više od svih predstavljenih. Sve je dovoljno dobro kategorizirano da pomalo surfate i uživate.

Fuck Yeah Border Collies
Graničarski koli, jedan je od najzahtjevnijih pasa jer traži dosta šetnje i rada, također je jedna od pasmina kojoj je posvećen cijeli jedan blog. Kao i slučaju ostalih predstavljenih blogova, i na ovom vas očekuje dosta fotografija.

Madison musings
Bostonske terijere zavolio sam zahvaljujući blogu psa Madisona, čije vlasnike također pratim na Tumblru. Njihovi blogovi su Delete Yourself i Missmimichi, a Delete Yourself prvi je Tumblr koji sam pratio i dok nisam bio prisutan na ovom Tumblru.

Men and their dogs

Muškarci i njihovi psi, jasno je na prvu - donosi fotografije muškaraca i njihovih pasa. Fotografija je dosta, a super je to što arhivu možete pogledati na jednoj stranici.

Yuppies and puppies
Kaže tagline, fotografije mladih urbanih profesionalaca i njihovih pasa. Mislim da se zapravo i ne drže ovog da su obavezne fotografije mladih urbanih profesionalaca, pa taj dio uzmite s rezervom.

Teddy's corner
Teddy je lovački pas, bigl ako se ne varam, koji će vas na blogu redovito obavještavati o svojim aktivnostima, prijateljima, izletima te uz fotografiju donijeti i opis.

Dogs waiting for their owners
Fotografije pasa koji čekaju vlasnike da se vrate.