KLIKNITE, I MI SMO

Top 5 erotskih blogova na Tumblru 3

Objavljeno: 09.07.2010 15:00 / Boris Ličina Borja

Foto: Screenshot Rebell girls / B.L.B.

Upozorenje:
Ovaj sadržaj nije primjeren osobama mlađima od 18 godina. Ako ste mlađi od 18 godina, napustite stranicu.

Tražili ste, čitajte! OK, niste tražili, ali evo ih - nova serija odličnih erotskih blogova na Tumblru. Preporučujemo praćenje

Rebell girls
Buntovnice, tetovirane ili gik djevojke na jednoj lokaciji, koja je povremeno erotska i uglavnom sigurna za posao. Možete i sami prijaviti fotografiju, pa ako vrijedi, na ovom blogu će je objaviti. Dosta je fotografija sa sitea Suicide Girls.

Art of porn
Puno ime bloga je Art of Porn You Decide. S obzirom na to da i čitatelji mogu postavljati pitanja, neki su odlučili da se radi o umjetnosti, a je li to umjetnost ili ne, saznat ćete klikom na link. Ako ste na radnom mjestu, onda je dobro spomenuti da ovaj blog nije najsigurniji za posao.

Lovely hotties
Sve ljepotice weba skupljene na jednom mjestu, tako nekako kaže tagline bloga na kojem ćete naći fotografije svih tih odabranih djevojaka.

Fuck yeah girls playing video games
Ovo je erotika za gejmere i gikove - djevojke koje igraju videoigre. Iako se ne može zvati baš erotskim blogom, zaluta tu i neka od takvih fotografija. Naravno, korisnici sami šalju fotografije koje onda netko, iza zavjese, bira i dijeli s ostatkom čitatelja.

Arte natural
Amaterske umjetničke (ili ne) erotske fotografije dominantna su tema. Zanimljivo, ovo je jedan od rijetkih blogova na Tumblru koji daje mogućnost dijeljenja fotografija na većem broju društvenih mreža.

Just tweet it

Play of the day

Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Pomoć
© T-Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.
Odaberi temu