KLIKNITE, I MI SMO

Top 5 erotskih blogova na Tumblru 4

24.09.2010 u 10:00

Bionic
Reading

Tumblr je svakim danom sve zanimljiviji i definitivno naš trenutni konačni izbor blogerske platforme. Nakon prve tri, slijedi i četvrta lista top 5 erotskih blogova na Tumblru. Njih, mora se priznati, ne nedostaje na tom servisu

Tush
Tri tisuće korisnika prati taj blog, pohvalili su se nedavno, a može se reći da je relativno usko specijaliziran. Kako je i običaj na takvim blogovima, radi se uglavnom o fotografijama koje prati kratak komentar.

Week of living dangerously
Retro erotika; po slobodnoj CSI procjeni/analizi, dobar dio fotografija je iz pedesetih. Stoga će vas tamo dočekati Donna Noble, Nina Morini, Nicky Stevens, Mickey Martin i ostale, za koje, moram priznati, nikad nisam čuo, ali tu je uvijek Google.

Retrodoll
Već spominjani blog, a za one koji su propustili, tu je još jedan zanimljiv pogled u erotsku povijest. Na Retrodollu ćete naći fotografije kako iz pedesetih, tako i iz kasnijih desetljeća. Od imena, važno je (moš' mislit') spomenuti da je na blogu prisutna Ulla Petersson, čije su se slike pojavile u lipnju 1968. u Playboyu. Osam godina ranije u istom magazinu našla se i Delores Wells, a na blogu je i Hazel Taylor.

Hidden pearls of the cliff
Zaljubljeni zagrljeni parovi, naga djevojka na ljuljačci u nekakvoj pustinji (rekao bih u Arizoni), usnule djevojke, samo su manji dio repertoara bloga.

Simple space
Kako mu i ime kaže, jednostavan je to, mogli bismo reći i lagan erotski blog na koji zaluta i kakva forvarduša ili fotografija koja nema veze s erotikom. Ipak, prevladavaju one tematske.