poslastica za fanove

Izdanje Rockarka: Glam rock ikone Motley Crue u stripu

20.12.2023 u 11:00

Bionic
Reading

Nakon stripa o Doorsima i albumu Morrison Hotel te stripa inspiriranim albumom Screaming for Vengeance Judas Priesta, Rockmark predstavlja novo izdanje: Mötley Crüe - The Dirt: Declassified

Američki glam rockeri Mötley Crüe proslavili su se početkom '80-ih, a dosad su prodali više od 100 milijuna albuma diljem svijeta.

Vince Neil, Nikki Sixx, Tommy Lee i Mick Mars dobro su poznata imena, no strip Leah Moore stavlja ih u novu perspektivu: što ako samo mislite da znate priču o bendu? 'The Dirt: Declassified' na više od stotinu stranica razotkriva bend kao specijalne vladine tajne agente koji u tajnosti rješavaju probleme od svjetske važnosti.

Okosnica priče je neobična bolest koja zahvaća mlade diljem svijeta pretvarajući ih praktički u zombije, pa Mötley Crüe moraju ponovno poći na turneju kako bi doznali što se zbiva. Retrospektiva otkriva i da su Neil, Sixx, Lee i Mars imali svoje prste u velikim povijesnim događajima, od rušenja Berlinskog zida do pomaganja Billu Gatesu u nastanku interneta, te podsjeća na ključne biografske trenutke benda.