premijerno u petak

Nova večernja scena Teatra Naranča za mlade: 'Moje istrijansko korona vjenčanje'

17.02.2021 u 23:09

Bionic
Reading

Nakon devet godina uspješnog djelovanja na području umjetničke produkcije sadržaja za djecu, kazalište Naranča pokreće večernju scenu 'Scena 15+' i to komedijom 'Moje istrijansko korona vjenčanje'

Riječ je komediji koja obrađuje izuzetno aktualnu temu neprilika koje donosi trenutna situacija po pitanju organizacije vjenčanja, a radnje cijele predstave odvija se u lokalnoj oštariji 'Nemojte ča zamirit', stoji u priopćenju.

Oštar Tone ima težak zadatak organizirati vjenčanje svoje kćeri Silvane i budućeg mladoženje Talijana Luigija, koji zbog lockdowna ostao zatočen u Italiji. Uz niz komičnih situacija i istarske snalažljivosti Silvana neće po peti put morati odgađati vjenčanje.

Autor teksta je Goran Mihovilović, a režiju i adaptaciju predstave potpisuje Majkl Mikolić. Igraju: Majkl Mikolić, Luka Juričić, Katja Rabar, Irin Šime Rabar, Elizabeta Košeto, Lucija Pajca i Matilda Nikić. Scenografija predstave djelo je Lene Modrušan i Luke Juričića. Kostime je izradila Valentina Ferlin-Živić, za scenski pokret je zaslužna Katja Rabar, za šminku Lena Modrušan, a dizajner rasvjete je Anri Deronjić.

Predstava je na programu u petak 19. veljače, u subotu 20. veljače, u nedjelju 21. veljače, te potom u petak 26. veljače, u subotu 6. ožujka i u ponedjeljak 20. ožujka. Početak je u 20 sati. Predstava traje 90 minuta.