NAGRADNJAČA

Pogledajte mjuzikl 'Crna Kuća'

05.12.2013 u 10:46

Bionic
Reading

Mjuzikl 'Crna Kuća' po posljednji vas put ove godine poziva na uživanje u plesu i smijehu! Još samo tri dana dijeli nas od izvedbe koja nas očekuje u petak, 6. prosinca u kino dvorani Studentskog centra u Zagrebu s početkom u 19.30 sati. Neponovljivi tim glumaca ove urnebesne komedije ponovo će nas podići na noge zaraznim humorom te uz pjesmu i ples uljepšati blagdan Svetog Nikole.

Svi koji do sada nisu uspjeli pogledati ovu urnebesnu komediju smijat će se nevjerojatnom sukobu Griča i Kaptola, uživati u vrhunskom plesu, pjesmi i glumi na najvišoj razini te bogatoj kostimografiji koja ostavlja bez daha. Nepodopštine zloglasnog biskupa Hudija, rasplesano društvo naivnih stanovnika, step u tamnicama i paljenje vještica te još brojne dogodovštine očekuju nas u čarobnoj priči Kaptol grada.

Damir Kedžo, Dunja Fajdić, Antonia Barišić, Marija Kolb i Hrvoje Foretić samo su dio ekipe koja će nas uvesti u svijet povijesti kakav još nismo doživjeli i zajamčiti gromoglasan smijeh od kojeg se ore i sama nebesa. Sjajna glumačka postava, nezaboravna tematika i vrhunska scenografija čekaju vas raširenih ruku stoga ne propustite posljednju ovogodišnju priliku da se dobro nasmijete!

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 2x2 ulaznice!

Po dvije ulaznice su osvojili:

Vedrana Berečki
Mladen Golub