NAKON PIJANSTVA

Alen Vitasović: Ja sam stvarno dobro

26.08.2014 u 12:08

Bionic
Reading

Alen Vitasović izašao je iz bolnice i progovorio o svom pijanstvu te ustvrdio da je dobro

Iako je proteklog vikenda u Šibeniku napravio skandal kada je pijan demolirao hostel, nakon čega ga je policija odvela u šibensku bolnicu, pjevač Alen Vitasović već je spreman za izjave. U kratkom razgovoru za Večernji list kazao je da je pušten kući te se oporavlja u miru.

'Ja sam stvarno dobro. Teško je živjeti na moj način, ali to sam sam odabrao. Ništa drugo ne znam osim što pjevam. Bilo bi lijepo kad bih samo pjevao. Nažalost, moram se boriti i s lažima i s lošim ljudima', rekao je.


Alen je više puta priznao problem s alkoholom, kao i odlazak na liječenje, ali čini se da u tome nije uspio. Priznao je da zbog alkohola ugrozio i zdravlje i obitelj i karijeru.

'Mojoj obitelji nije bilo lako, a najviše sam zbog njih i krenuo na terapiju. Shvatio sam da je njima najteže i odlučio prestati', rekao je svojedobno Alen. Već je tri puta bio na liječenju, no svaki put bi odustao. Prošle godine na svoj 45. rođendan odlučio je da će mu to biti prekretnica i započeo je liječenje alternativnim metodama. Pio je kapi od borovnice s Aljaske, vozio bicikl i trčao po rodnim Orbanićima. Vjerovao je da je zbog toga postao novi čovjek.