BITKA ZA DJECU

Bankrotirala lijepa TV zvijezda

24.06.2013 u 09:43

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Tračerica' podnijela je zahtjev za osobnim bankrotom tvrdeći da je potrošila milijun i pol dolara u sudskoj bitki za skrbništvo na djecom

Kelly Rutherford mora letjeti iz SAD-a u Monako kako bi vidjela svoje dvoje djece čije je skrbništvo dodijeljeno njezinom bivšem suprugu, a sada je podnijela zahtjev za osobnim bankrotom, prenosi Mail Online.

Glumica je navodno potrošila milijun i pol dolara na žestoku brakorazvodnu bitku s Danielom Gierschom.

U zahtjevu za bankrot tvrdi da joj je dug veći od dva milijuna dolara te traži da njezin bivši suprug podmiri sudske troškove, piše stranica TMZ.

Zvijezda serije 'Tračerice' tvrdi da su joj mjesečna primanja pala sa 486.000 dolara na skromnih 1.279. U dokumentu se navodi da glumica poznata po ulozi seriji 'Melrose Place' duguje više od 350.000 dolara poreznih obveza te više od 25.000 dolara na kartici Amex.

Kelly je ostavila Daniela Gierscha 2009., dok je bila trudna s njihovim drugim djetetom, a sud je njemačkom biznismenu prošle godine dodijelio skrbništvo nad djecom.

Kelly tvrdi da je prisiljena živjeti s prijateljem te da će se i dalje boriti za svoju djecu Hermesa (6) i Helenu (3).

Izjavila je kako je u godinu dana čak 40 puta letjela u Europu kako bi vidjela svoju djecu te da je potrošila svaki zarađeni novčić. 'Svaki peni koji sam zaradila u 'Tračerici', sve svoje dionice potrošila sam na borbu za svoju djecu.'