FASHION GURU

Barbaru Nolu nisam dugo vidio u ovako glamuroznom izdanju

  • 05.11.2023 u 17:02

  • Bionic
    Reading

    Premijerom predstave 'Kozmički žongleri' i nastupom glumaca na pročelju zgrade ponovno je otvoreno kazalište Gavella u Frankopanskoj ulici koje je zbog preuređenja šest godina bilo izmješteno. Događaj je vrvio poznatim licima koje je 'kroz svoje povećalo' pogledao i naš modni kritičar

    Da je otvaranje kazališta Gavella bilo raskošno i glamurozno, nije čudno jer se dugo čekalo na njezinu obnovu. Performans na samoj ulici, premijera predstave 'Kozmički žongler' je bilo dovoljno da se dame srede.

    Barbaru Nolu nisam dugo vidio u ovako glamuroznom izdanju. Senzualna duga haljina, koja je bila baš prigodna za ovako svečani događaj, dobro je pristajala uz raspuštenu kosu i malo nakita jer je sama haljina već bila dovoljno efektna da nije trebalo dodatno naglašavati s nakitom.

    • +15
    'Kozmički žongler' u obnovljenom kazalištu Gavella Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL

    Još jedno dobro izdanje Gavellinog otvaranja nosila je Ksenija Pajić, koja se odlučila za kraću varijantu, nešto kao kostim, pretpostavljam haljina, ali sa šljokicama, efektno i glamurozno.

    Na to je stavila visoke čizme te zelenu jaknu od umjetnog krzna. Iskreno se nadam da će i ostale premijere biti donekle pokrivene glamuroznim izdanjima, jer to takvi događaji i zaslužuju.

    'kozmički žongleri'

    Poznata lica u prvim redovima: Pogledajte tko je sve bio na ponovnom otvaranju Gavelle

    Pogledaj galeriju

    Tportal je i na WhatsAppu

    Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.