ribarske sandale

Beskrajno udobne: I ove sezone nose se chic sandale koje ili volite ili prezirete

18.05.2024 u 14:20

Bionic
Reading

Dok se jedni kunu da ih nikada ne bi obuli, drugi nose ribarske sandale od jutra do mraka, uživajući u njihovoj udobnosti i praktičnosti

Ribarske sandale jedan su onih modela za koje će neki reći da su neugledni, drugi da su neodoljivo chic i ženstveni, a kojem god mišljenju se priklonili, činjenica jest da se radi o iznimno udobnoj obući u kojoj možemo uživati i ovog ljeta.

Normcore estetika nastavlja utjecati na modnu scenu pa nam nakon glomaznih 'tatinih tenisica' u fokus vraća pomalo robusne ribarske sandale s masivnim remenčićima.

Ovakvi modeli uspješno spajaju minimalizam i visok stil s neusporedivom udobnosti pri nošenju i lakoćom u stiliziranju stajlinga. Naime trendseterice su pokazale koliko dobro izgledaju nošene uz široke hlače, ali i suknje i mini haljine, s kojima čine dobitni spoj za ugodnu ljetnu kombinaciju.

Njihova mekana koža uz to je pun pogodak za nošenje od jutra do mraka jer sprječava znojenje i osjećaj nelagode, a podatni remenčići k tome stvaraju laskav dizajn za stopalo.

U njima smo nedavno na Tjednu mode vidjeli i lijepu Gildu Ambrosio, a ona je izabrala elegantan model s platformom i uskladila ga sa chic kožnim hlačama i predimenzioniranom proljetnom jaknom.

Prošle sezone proslavila ih je manekenka Hailey Bieber, noseći ih u pomalo kontroverznom spoju s bijelim čarapama, što bi vrlo lako mogao biti trend ovog ljeta.

Luksuzne modne kuće uvrstile su ribarske sandale u svoje nove modne kolekcije, a posebno se ističu otmjeni modeli s logom Prade, minimalistički dizajn The Rowa te elegantne sandale sa zlatnim remenom i potpisom Loewea.

Nema sumnje da njihovom kupovinom ne možete pogriješiti jer garantiraju nosivost s visokom dozom udobnosti, a ujedno lako kombiniranje s ostalim trendovskim komadima, što ih čini vrlo praktičnim dodatkom garderobi.