ULIČNA MODA

Boja senfa preplavila je današnju špicu, a posebno se u njoj istaknula domaća kreativka koja sama šije svoje odjevne komade

30.04.2022 u 17:28

Bionic
Reading

Zagrebačka špica subotom je nezaobilazno mjesto za pokazati svoju kreativnost, modne igre i stil. Jedna od onih dama koja se istaknula na ulicama centra metropole je Irena Šekez Sestrić, originalna i vrlo domišljata domaća dizajnerica

Na prvu malo neugodna ali svakako ne neugledna, boja senfa danas je privukla brojne Zagrepčanke koje su izvukle komade garderobe u toj nijansi za sunčanu špicu.

Prevladavali su sakoi, a u moru onih jednaki high street brendova, istaknuo se jedan drugačiji, zanimljiviji kroj. Riječ je o radu domaće dizajnerice Irene Šekez Sestrić, koja je najbolji model za svoje radove.

Upravo crvenokosa dama prošetala je danas svoj sako u boji senfa, s krojem koji se asimetrično širi u zvono, a ističe detaljem velikog gumba na sredini, napravljenog od jednake tkanine i u jednakoj boji. Uz svoj je sako, kreativka Irena nosila crne poslovne hlače te košulju monokromatskih motiva, a na glavu stavila bijele okvire sunčanih naočala.

Jednom prilikom Irena je kazala da kupuje tek bazne komade odjeće, a ostalo sama šije i u tome uživa.

'Odjeću kupujem rijetko. Šijem si ju sama. Kupujem accessoire - cipele, torbe i šešire. I neke bazne komade poput bijele majice ili crne dolčevite’, kazala je za portal Diva.