SVE ZBOG CURA U BIKINIJIMA

Bojan: Skinuo sam 10 kila u dva mjeseca

16.03.2010 u 18:06

Bionic
Reading

Bojan Jambrošić otkrio je za 24 sata da je u svega dva mjeseca napornim vježbanjem uspio izgubiti 10 kilograma, spustivši se sa 98 na 88 kilograma

'Morao sam na dijetu jer dolaze topliji dani, treba se skinuti u kupaći i pokazati se na plaži pred djevojkama u bikiniju', rekao nam je kroz smijeh Čakovčanin Bojan Jambrošić (25). Pjevač je skinuo deset kilograma u dva mjeseca. Svaki je dan, kaže, trenirao, i to po dva puta u danu.

'Na 190 cm visine natukao sam čak 98 kilograma, što je zaista previše', kaže Bojan. Prvi pobjednik showa 'Hrvatska traži zvijezdu' s deset manekenki snimio je drugi spot s prvog albuma za pjesmu 'U našoj maloj sobi'. Bojan u videu glumi noćnog čuvara. S pištoljem i svjetiljkom šetao je praznim hodnicima izmišljenog filmskog seta, a u stopu ga je pratila horda djevojaka.

'Nisam opet želio glumiti sam, pa sam zamolio redatelja da mi nabavi društvo. Pitao me hoće li mi deset komada biti dovoljno, a ja sam oduševljeno pristao', rekao je Bojan. Čakovčanin, koji je još slobodan, ističe da zbog posla nema vremena za djevojke. Najčešće se druži s Carlom Belovari, s kojom se natjecao u showu koji ga je proslavio. Bojan ističe da ga je od ovogodišnjih kandidata jedino oduševila Kim Verson (16).