prava ikona

Carla Bruni oduševila elegantnom haljinom, ali i potezom koji ostavlja bez teksta

19.05.2024 u 12:07

Bionic
Reading

Supruga bivšeg francuskog predsjednika Sarkozyja ima modu u malom prstu, a odabirom odjeće uvijek zna naglasiti ono najbolje od svog izgleda. U Cannesu je oduševila odabirom haljine srcolikog izreza koju je kombinirala sa svjetlucavim skupocjenim nakitom

Filmski festival u Cannesu okupio je brojna poznata lica koja su na rivijeru stigla u svojim najelegantnijim izdanjima, a Cannes ni ove godine nije propustila pjevačica Carla Bruni. Elegantna je Talijanka za ovu prigodu odjenula haljinu posebne vrijednosti, a pokazala je i zašto nosi titulu ikone.

Peta je večer festivala bila posvećena premijeri Emilije Pérez, filmu francuskog redatelja Jaquesa Audiara, a Carla je stigla noseći haljinu vrijednu sve pozornosti.

Talijanska je ljepotica odjenula usku haljinu dubokog dekoltea te visokog proreza koji je naglasio manekensku građu supruge bivšeg francuskog predsjednika. Zlatnu haljinu s potpisom francuskog brenda Celine kombinirala je s Chopardovim skupocjenim svjetlucavim nakitom u kombinaciji od zlata i dijamanata.

Iako efektna haljina na lijevoj nozi ima dubok prorez koji bi trebao olakšati kretanje, Bruni si je odlučila olakšati život.

Koliko je nonšalantna i snalažljiva pokazala je uhvativši haljinu rukom kako bi si olakšala uspinjanje stepenicama, a, osim što je pokazala i jednostavne zlatne Aquazzura sandale, osvojila je i simpatije te još jedanput pokazala zašto je smatramo ikonom.

HELENA CHRISTENSEN

Poput vjenčanice: Teško se ne zaljubiti u ovu raskošnu haljinu s efektnim detaljem

Pogledaj galeriju