KOMENTATOR 'EXKLUZIVA'

Ciganović se vraća na male ekrane

16.12.2008 u 23:22

Bionic
Reading

Upražnjeno mjesto zvijezde RTL-a, Vanje Halilović, popunit će bloger tportala Neven Ciganović

Nakon odlaska voditeljice 'Exkluziva' Vanje Halilović, RTL je svoje zvjezdane redove odlučio popuniti Nevenom Ciganovićem koji će u istoj emisiji dobiti svojih pet minuta za komentiranje društvene scene iz zemlje i svijeta.

Poznati bloger i modni stilist Neven Ciganović postao je tjedni komentator 'Exkluziva' gdje će od 28. prosinca, na sebi svojstven način, komentirati društvena događanja iz zemlje i svijeta.

Ciganović i RTL iza sebe imaju već jedno zajedničko iskustvo, celebrity Big Brother, no taj projekt nije presudan za novu suradnju, već izdašna ponuda i dobri uvjeti.

'Moje komentiranje društvene scene u 'Exkluzivu' razlikovat će se od sličnih formi na drugim televizijama', rekao je Ciganović najavljujući da će, umjesto balkanskog trasha, svojim gledateljima ponuditi duhovit i sarkastičan show zapadnjačkog tipa.

Kao novost i posebnost svog showa, Ciganović najavljuje i skečeve u kojima će komentirati događanja na društvenoj sceni. RTL-ovci vjeruju da će se njihov najnoviji suradnik nesumnjivo odlično snaći komentirajući slavne osobe budući da je i sam okusio holivudske čari dok je živio i radio u Los Angelesu.