SPREMNI NA LUKAVE POTEZE

Do kraja godine Mars će biti naklonjen Škorpionima, Rakovima, Ribama, Djevicama i Jarcima

16.11.2019 u 07:43

Bionic
Reading

Ulazak Marsa u Škorpiona 19. studenog ojačat će vašu želju za pobjeđivanjem, ali ne po svaku cijenu - osim ako vaš protivnik nije taj koji će je platiti u cijelosti

Kad je u ovom vrućem i intenzivnom znaku, Mars vas navodi da izrazite svoju ratničku prirodu na kontroliran i podzeman način. Kad je Mars u zračnim znakovima ili Strijelcu, brže prelazite preko uvreda i neuspjeha, ali sad su vaše negativne emocije dugotrajne i strpljive. Vaša potreba za poravnavanjem računa s protivnicima bit će snažna, ali ne i bezglava. Znat ćete čekati povoljne okolnosti za akciju.

Više vam se sviđa zasjeda nego otvoreno sučeljavanje. Ne želite se suvišno razmetati i privlačiti pažnju, svjesni da bi vam to oslabilo koncentraciju na borbu. Ostajete pritajeni dok niste pripremili oružje i najbolju taktiku za izvođenje napada u prikladnom trenutku.

Tko će biti pod Marsovom zaštitom

Vaši izgledi za postizanje cilja bit će veći što budete sposobniji zanemariti vanjske poticaje i zadržati pozornost na bitnom. Kad krenete određenim putem, bit će vam teško promijeniti smjer, no to će biti dvosjekli mač jer je moguće da je smjer kojim se krećete pogrešan.

  • +5
Sofia Vergara horoskopski je Rak, rođena je 10. srpnja 1972. Izvor: Profimedia / Autor: Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Završnih mjesec i pol ove godine Mars će biti naklonjen Škorpionima, Rakovima, Ribama, Djevicama i Jarcima. Vodite li bilo kakvu borbu, Mars će vas nadahnuti na povlačenje neočekivanih i lukavih poteza kojima ćete promijeniti odnos snaga u svoju korist.

  • +13
Cindy Crawford rođena je u znaku Riba, 20. veljače 1966. Izvor: Profimedia / Autor: AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA / Mega Agency / Profimedia

Lošije će proći Lav, Vodenjak i Bikovi, koji bi mogli zanemariti mjere opreza, povući poneki suvišan potez ili se previše izložiti riziku. Izvjesno je da će vas Mars u Škorpionu obdariti intenzivnim emocijama, ali vas to neće osloboditi odgovornosti za neobuzdane postupke.

Mars će se preseliti u Strijelca 3. siječnja 2020.

  • +6
Jason Momoa u horoskopu je Lav, rođen je 1. kolovoza 1979. Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL