Liburnia Hotels & Villas

Doživite nezaboravno ljeto u Opatiji uz bogati program manifestacija

25.06.2021 u 16:03

Bionic
Reading

Razne atrakcije oduševit će posjetitelje Opatijske rivijere

Opatija, jedna od najpopularnijih destinacija na Jadranu, pripremila je niz događanja koja će privući mnogobrojne goste, a posebno sve ljubitelje povijesti, kulture i glazbe. S visokim temperaturama, došlo je i vrijeme za odmor i opuštanje stoga priuštite sebi i svojim najmilijima dane za pamćenje i posjetite biser Jadranskog mora. Ako odlučite posjetiti Opatijsku rivijeru možete odsjesti u Liburnia Hotels & Villas jer nude odlične pogodnosti i niz sadržaja za sve.

Kao i svake godine, u Opatiji će se odvijati niz atraktivnih događanja. 2. srpnja na ljetnoj pozornici očekuje nas koncert Nine Badrić, 4. srpnja koncert Il Volo, a od 7. do 10. srpnja održat će se Liburnia Jazz Festival. Od 2. lipnja možete posjetiti i izložbu Picasso i Miró: Prijateljstvo sloboda – atraktivnu izložbu koja će okupiti originalne radove iz privatnih kolekcija Pabla Picassa i Joana Miróa. U kolovozu od 20. do 22. organizirani su plesni event Summer Sensual Days i Kolovozfest kada će nastupati Parni valjak, Bajaga & Instruktori, Crvena jabuka. Od 23.8. do 27.8. održat će se Liburnia Film Festival, a 8. mjesec u Opatiji će začiniti Gibonni svojim koncertom 28.8. Za kraj ljeta ljubitelji energične glazbe i ritmova iz 20. stoljeća doći će na svoje na jedinstvenoj manifestaciji koja slavi retro RetrOpatija.

Najveća atrakcija Opatijske rivijere je njezin šarm koji proizlazi iz secesijske arhitekture hotela, zgrada i vila uzduž cijele rivijere, a od povijesne važnosti su osobito hotel Kvarner, hotel Palace Bellevue i Heritage Hotel Imperial. Hotel Kvarner je prvi hotel u Opatiji izgrađen u neoklasicističkom stilu smješten tik iznad obalnog šetališta Lungomare. Čari ljetnih noći možete doživjeti upravo šetajući jednim od najpoznatijih simbola Opatije. U hotelu Kvarner ovo ljeto će biti izložena i jedna od najvećih minijatura/maketa vlaka u regiji.

Drugi opatijski hotel, Heritage Hotel Imperial, udovoljit će vašim poslovnim i osobnim potrebama, a nalazi se na glavnoj gradskoj ulici Opatije, na samo nekoliko koraka od glavne gradske plaže na Slatini. Također, hotel Palace Bellevue od posebne je važnosti za povijest Opatije. Njegova neobarokna i secesijska arhitektura odiše atmosferom austrougarske rivijere s kraja 19. stoljeća. Uživajte u stilu, eleganciji i šarmu i budite u centru događanja u Opatiji jer za sve ljubitelje povijesti zagarantiran je vrhunski boravak u jednom od navedenih hotela!

Osim bogatog ljetnog programa, Opatija nudi i najudobniji smještaj. Liburnia Hotels & Villas hoteli puno ulažu u sigurnost gostiju kako bi se osjećali ugodno i sigurno. Velik broj zaposlenika je cijepljen, dodatno su prilagođeni ionako visoki higijenski standardi trenutnim okolnostima, a cijelo osoblje posebno je obučeno kako bi osiguralo sigurnost gostiju bez odricanja od udobnosti i vrhunskog gostoprimstva. Za sve goste osigurana je i mogućnost PCR ili antigenskog testa prije povratka u matičnu zemlju. Osim sigurnosti, LRH je prepoznao i važnost fleksibilnosti koju nudi svojim gostima. Maksimalno su prilagođena pravila rezervacije i otkazivanja. Isplanirajte svoj odmor i rezervirajte smještaj već danas kako bi osigurali udobnost, kvalitetu i opuštanje sebi i svojim najmilijima. Više o aktivnostima i sadržajima hotela Liburnia Hotels & Villas istražite na www.liburnia.hr.