BURNAĆEVA ŠTIĆENICA

Estradu napada nova zgodna pjevačica – Matea Thea

27.06.2014 u 13:50

Bionic
Reading

Pjevač Mladen Burnać snimio je pjesmu 'Profesionalac' za devetnaestogodišnju pjevačicu iz Zagreba, umjetničkog imena Matea Thea

'Zaveo me mali, kao pravi profesionalac, zaveo me mali, priveo me kao policajac', riječi su pjesme kojom se mlada Matea Thea predstavila publici.

Za pjesmu je prije nekoliko dana snimljen i video spot u zagrebačkom Coyote Baru. Redatelj spota je Dario Godič.


Mladen je napisao glazbu i tekst te je izvršni producent cijelog projekta, dok je aranžman radio provjereni Tihomir Preradović (dobitnik Porina).
'Mlada pjevačica Matea je pjevačka gošća na mojim koncertima već pola godine. Odlučio sam joj pomoći u prvim koracima u karijeri, jer sam zapazio da je veoma talentirana, uporna te da na nastupima ima veliku doza šarma i hrabrosti. Osim toga, pristojna je i fino odgojena te na svakom nastupu veoma brzo stekne simpatije publike i podigne atmosferu samo tako. Pjeva od malih nogu i jedina želja oduvijek joj je biti pjevačica. Obzirom na sve navedeno, obećao sam joj da ću joj pomoći te sam i specijalno za nju napisao ovu veselu pjesmu koja je u skladu s njenim godinama, njenim stilom i nastupom. Imam već puno iskustva u glazbi, znam što radim i vjerujem da će joj ova pjesma biti dobra odskočna daska u početku njene karijere. A kao sama činjenica da vjerujem u nju je i ta da se u njenom spotu pojavljujem i kao gitarist, bez obzira što sam već odavno poznato ime na glazbenoj sceni', rekao je Mladen Burnać.

'Da l' će pjesma postati veliki hit ili ne, to se zaista nikada ne zna, ali da će biti rado slušana i da će Matea s njom biti zapažena, u to sam poprilično siguran.'