SLATKO ZADOVOLJSTVO

Idealan način kako se riješiti uskrsnih čokolada

26.04.2014 u 08:00

Bionic
Reading

Čokoladna jaja, zečevi i sve ostale fine slastice koje smo dobili za Uskrs sada stoje u ormarićima i mame nas da pojedemo koji komad više. No ako ne želite jesti sve te čokolade, možete ih iskoristiti za ukusne recepte

Možete probati neki od ovih slatkih recepata. U ovoj savršenoj torti nalaze se tri vrste čokolade. Može li bolje? Iz kuhinje Ljiljane Nieder izašla su brojna slatka (i slana) mala remek-djela, a njezine odlične i do u detalje objašnjene recepte možete pronaći na stranici ljiljananieder.com i na Facebooku. Zato svakako morate probati ovu Čokoladnu trilogiju.

Još jedan recept Ljiljane Nieder su svakako kapučino-šnite. Kava i čokolada savršen su spoj u ovom kolaču, a rezultat na kraju jednostavno je neodoljiv.

Teško da tko može odoljeti kombinaciji čokolade i banane, a još ako se radi o desertu koji nije potrebno peći, sreći nema kraja. Fina čokolada stopljena s bananama i hrskavim keksima učinit će da vam ovaj kolač postane jedan od omiljenih. Recept za čokoladu i banane gotov je u trenu.

Ako nemate recept za tortu Sacher, krajnje je vrijeme da ga stavite u svoju knjigu najukusnijih slastica. Sacherica spada među klasike i svi je obožavaju zbog jednostavnosti i božanstvenog okusa.