NAJPOŽELJNIJA OBUĆA LJETA

Kako omiljenim birkenstockicama vratiti stari sjaj i spremiti ih za zimski san

15.09.2020 u 13:11

Bionic
Reading

Gotovo da ne postoji zaljubljenica u modu koja u svojoj kolekciji u ormaru nema barem jedan model udobnih, anatomskih natikača s potpisom njemačkog brenda Birkenstock, čija se popularnost iz godine u godinu samo nastavlja razvijati, no kako efikasno očistiti njegov unutarnji potplat, pitanje je s kojim su se do danas susreli brojni vlasnici ovih kultnih sandala diljem svijeta

Većina vlasnika klasičnih modela natikača s potpisom brenda Birkenstock dobro je upoznata sa tamnim otiskom stopala na unutarnjem potplatu koji je nemoguće izbjeći s njihovim čestim nošenjem u toplijim mjesecima u godini, a u njegovom efikasnom uklanjanju mogu vam pomoći sastojci koje zasigurno već imate u domu.

Za povratak starog sjaja omiljenim birkenstockicama sve što će vam biti potrebno je soda bikarbona, voda, sredstvo za pranje posuđa, stara četkica za zube i ručnik.

U manju posudicu stavite tri žličice sode bikarbone, šest žličica vode i manju količinu sredstva za pranje posuđa, a dobivenu smjesu zatim starom, ili novom četkicom za zube, kružnim pokretima nanesite na unutarnji potplat natikača.

Nakon što ste ih dobro iščetkali kako bi se dobivena smjesa dobro upila, zatim ju s potplata uklonite ručnikom i ostavite da se u potpunosti osuše.

Rezultati ovog postupka zadovoljit će svakog vlasnika natikača Birkenstock, o čemu dovoljno svjedoči video kojeg donosimo u nastavku.

How To Clean Birkenstocks Footbeds Izvor: Društvene mreže / Autor: Amber Resells