u vintage stilu

Kao stvorena za ljetne vrućine: Zara ima prekrasnu bijelu haljinu, tako chic i udobnu

03.07.2023 u 12:06

Bionic
Reading

Na Zarine police stigla je haljina čiji se dizajn može bez dvojbe smatrati dobitnom formulom za 2023., a uključuje kombinaciju meke tkanine ukrašene heklanim detaljima i kontrastnim vezom

Ako postoji trend koji se vraća na modnu scenu i to čini tako snažno i očito, onda je to vintage. Ovaj stil je u posljednje vrijeme promoviran u pop kulturi, pa su filmovi, TV emisije i slavne osobe prihvatile i pokazale svoje varijante vintage izgleda, što je dovelo do povećanog interesa za njim.

Iako ova estetika inspirirana prošlim desetljećima, općenito od 1920-ih do 1990-ih, zapravo nikada nije nestala, ove sezone broj sljedbenika zamjetno joj je veći.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

U 2023. godini ovaj stil snažno je zahvatio modni svijet, a dizajni inspirirani ovim trendom, koji karakterizira odjeća što asocira na retro, sve su češći u popularnim modnim trgovinama. Ovaj trend nije zaobišao ni mnogima omiljeni high street dućan Zaru te je u svojoj ljetnoj kolekciji predstavila midi haljinu u vintage stilu idealnu za ljeto.

Zarina vinatge haljina predmet je žudnje

Zarina haljina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Među Zarinim ljetnim novitetima posebnu pažnju privlači kreacija midi siluete s V izrezom i izrezanim rukavima. Jedna od najposebnijih i najkarakterističnijih točaka ove lepršave i vrlo ugodne ljetne haljine kombinacija je heklane tkanine i kontrastnog veza s malim izvezenim cvjetovima na bijeloj podlozi.

Dizajn ovog sjajnog ljetnog odjevnog predmeta odiše neodoljivim vintageom, a širi kroj i materijal, koji čini kombinacija lana i pamuka, obećava ugodnost i nosivost i na visokim temperaturama. A kada uočite i skrivene bočne džepove, ova haljina će vas potpuno osvojiti.

  • +29
Zarine haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo