ZA WIMBLEDON

Kate Middleton još jednom igrala na provjerenu kartu: Izgleda kao sako i suknja, ali...

15.07.2023 u 17:26

  • +4

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Victoria Jones / PA Images / Profimedia

Bionic
Reading

Malo je reći da su svi pogledi bili upereni prema Kate Middleton kada je stigla u kraljevsku ložu na Wimbledonu, kako bi pogledala žensko finale. A kako i ne bi privlačila poglede kada je izgledala sjajno u haljini svog omiljenog brenda - Self-Portrait

Stigavši na Wimbledon, a prije negoli je zasjela na svoje mjesto u kraljevskoj loži, Kate Middleton pozdravila se s okupljenima, popričala s ekipom koja radi na ovom turniru, a među koje spadaju i djevojčice i dječaci zaduženi za skupljane teniskih loptica.

Kate je, kao i uvijek kada se pojavi u javnosti, bila dobro raspoložena i nasmijana, ne žureći do svog mjesta. A to je bila izvanredna prilika i da fotografi snime njezinu najnoviju odjevnu kombinaciju, koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Dobro upoznata sa svim pravilima, princeza od Walesa odabrala je dnevnu haljinu midi dužine i s kratkim rukavima, prikladnu upravo za ovakav događaj. Pravo osvježenje bila je boja koju je odabrala, budući da je u takvoj rijetko viđamo. Ovoga puta odabrala je boju limete, idealnu za ove ljetne vrućine, baš kao i sama haljina njezinog omiljenog brenda - Self-Portrait.

  • +12
Kate Middleton i Princ William s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson / PA Images / Profimedia

Haljina je dizajnirana tako da izgleda kao da se radi o dva odvojena komada - elegantnom sakou od buklea i plisiranoj midi suknji, a sličan model je već nosila primjerice krajem prošle godine u Royal Albert Hallu povodom Dana sjećanja.

Laskav, ženstveni kroj i bezvremenski dizajn pristajao joj je kao saliven, a Kate Middleton kreaciju je iskombinirala sa omiljenim salonkama Gianvito Rossi od brušene kože, u neobičnoj 'praline pink' boji te Emmy London torbicu, model Natasha od brušene kože. Od nakita tu je bila narukvica Halcyon Days LTD. te biserne naušnice Cassandra Goad.