SKUPA U ŠOPINGU

Kći Jennifer Lopez njeguje posve različit stil od svoje slavne mame

03.01.2022 u 09:00

Bionic
Reading

Glazbenicu, glumicu i poduzetnicu Jennifer Lopez fotografi prate u stopu gdje god da se pojavi pa im nije promaknula niti u šopingu u društvu svoje 13-godišnje kćeri Emme Maribel Muñiz

Kao i obično lijepa J.Lo (52) plijenila je poglede u još jednoj pomno osmišljenoj kombinaciji,.

Dobro je poznato da kad je u pitanju moda, Jennifer ništa ne prepušta slučaju, pa je i ovoga puta odabrala komade s kojima jednostavno ne možete pogriješiti.

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U efektnom tamnoplavom kaputu s detaljima od kože, trendi trapericama širokih nogavica i gležnjačama na petu, J.Lo je izgledala sjajno, a odličnu kombinaciju upotpunila je ležernom punđom.

Njezina kćer Emme koju je dobila u braku s glazbenikom Marcom Anthonyjem, baš poput svojih vršnjaka bira casual komade poput tenisica i traperica.

UVIJEK U TRENDU

Traper nikad nije bio ženstveniji: Jennifer Lopez štogod da odjene plijeni poglede

Pogledaj galeriju

Trinaestogodišnjakinja se u šoping s mamom uputila odjevena poput svake tinejdžerice: 'starke', široke traperice i crna hoodieca.

Mami i kćer pridružio se i Jenniferin novi/stari dečko Ben Affleck od kojeg se J. Lo ne odvaja otkad su prošle godine obnovili vezu te svaki slobodan trenutak provode skupa. 

Svoju vezu čuvaju od medija i javnosti pa je Ben u ranijem intervjuu za The Wall Street Journal Ben izjavio: 'Možete pisati i nagađati o tome što god hoćete, ali ja se osjećam ugodnije unutar granica koje sam si postavio. Jednostavno više ne želim pričati o svojim vezama za medije. Jako sam sretan što sam u životu dobio drugu priliku, jer mnogi nisu imali niti prvu'.