najbolje prijateljice

Kojoj bolje pristaje? Selena Gomez i Nicola Peltz nose iste haljine, izazovan dizajn koji je Valentino osmislio baš za njih

03.01.2023 u 11:10

Bionic
Reading

Već dulje vremena priča se o novom velikom prijateljstvu u celebrity svijetu. Naime Selena Gomez često provod vrijeme s novopečenim bračnim parom Brooklynom Beckhamom i Nicolom Peltz, a nerazdvojan trio zajedno je dočekao i Novu godinu u Meksiku, a Nicola i Selena čak su odjenule i istu haljinu

Otkako se saznalo za njihovo prijateljstvo, Selena Gomez često se može vidjeti u društvu bračnog para Brooklyn-Peltz. Selena, Brooklyn i njegova Nicola odlično se provode zajedno, često uživajući na zabavama. Nicola je Selenina velika podrška Seleni, a Nicola i Brooklyn čak su kod nje prespavali kako bi vidjeli premijeru pjevačičinog dokumentarca.

Tako su zajedno proslavili Dan zahvalnosti, a nakon toga su dočekali zajedno i Novu godinu. Odluka o destinaciji pala je na Cabo San Lucas u Meksiku gdje su tulumarili, a koliko se dobro slažu Nicola i Selena pokazale su i svojim modnim odabirima.

Naime, za proslavu Nove godine odjenule su iste haljine, a riječ je o haljinama s potpisom Valentina, kreiranim isključivo za njih.

Haljina mini dizajna, dugih rukava s niskim leđima, koja padaju na stranu, bila je idealan odabir za ovu prigodu. Naravno, našle su se tu i šljokice, neizostavni detalj svake sjajne party haljine.

Prijateljice su sjajne haljine kombinirale s prozirnim cipelama s platformom i remenčićima na gležnju koje su stvarale efekt ekstra dugih nogu. No , osim haljine Selena i Nicola su za tu priliku odabrale istu, vrlo vjerojatno privremenu, tetovažu. Tako su obje na ruci pisanim slovima imale ispisane riječ 'anđeo'.

Osim bračnog para Peltz-Beckham i Selene, društvo je činilo i nekoliko prijatelja koji su iskoristili savršenu priliku da provedu nekoliko dana na toj rajskoj destinaciji uživajući na plaži i vožnji brodom.

A Selena i Nicola su pokazale i kako su im za oko zapeli slični badići, no dok je Selena posegnula za gornjim dijelom u obliku trake, Nicola je odabrala vječne trokutiće.

NICOLA PELTZ

Hit traperice, platforme i torba koju svi priželjkuju: Nicola Peltz zna kako nositi najpoželjnije komade na modnoj sceni

Pogledaj galeriju