katie holmes

Kraljica ulične mode ima sjajne traperice, ali zasjenile su ih cipele koje nikad ne izlaze iz mode

13.05.2024 u 09:09

  • +2

Katie Holmes

Izvor: Promo fotografije / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Katie Holme s razlogom slovi za kraljicu ulične mode, a slavnoj glumici za rukom uvijek uspijeva pronaći ultimativne komade za kreiranje sjajnog street stylea

Katie Holmes prava je gradska djevojka, a najčešće je se može vidjeti dok šeta ulicama New Yorka, uvijek odjevena u stil koji spaja udobnost i trend. Traperice su nezamjenjiv komad u njezinom ormaru, a u posljednje vrijeme ne odvaja se od trenutno najtrendi modela, traperica širokih nogavica koje su potpunosti sa scene izgurale skinny modele.

A Katie je i ovog puta pronašla model koji se ističe u gomili istih, a riječ je o trapericama širokih nogavica s svijetlom crtom s prednje strane koje urbanom i ležernom stajlingu daju notu elegancije.

Uz traperice Katie je kombinirala mekani, bijeli pulover, a preko svega je nabacila crnu, kožnu motociklističku jaknu. Zvijezda Dawnson's Creeka svoj je outfit upotpunila crnim Guccijevim mokasinkama i dodala smeđe sunčane naočale mačkastih okvira i piercing u nosu.

A upravo su mokasinke, uz traperice bile najistaknutiji dio ovog stajlinga. Kultne Guccijeve mokasinke s uzdom nazvane Horsebit tijekom godina pronašle su svoje mjesto u garderobama mnogih ikona stila, od Jane Birkin do današnjih trendseterica poput Kendall Jenner, Hailey Bieber. Ovaj model koji baš nikad ne izlazi iz mode kreirao je Aldo Gucci 1953. godine, a dodavanjem naizgled jednostavnoj i osnovnoj cipeli detalj konjske uzde nastala je obuće koja desetljećima ostaje relevantna i moderna. Uspješno se spajaju sa svakim trendom te posljednjih nekoliko sezona predstavljaju osnovu poželjnog luksuznog i dotjeranog street stylea. A ono čine osvajaju trendseterice je besprijekorna ravnoteža udobnosti i sofisticiranosti, zbog koje ove cipele ne gube popularnosti ni 70 godina nakon nastanka.