DIRLJIV GOVOR

Lea u suzama nagradu posvetila preminulom dečku

12.08.2013 u 10:55

  • +12

Teen Choice Awards 2013.

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Glee' Lea Michele, prilikom preuzimanja nagrade na Teen Choice Awardsu, u suzama se prisjetila svog nedavno preminulog dečka Coryja Monteitha te mu u dirljivom govoru posvetila osvojenu nagradu za najbolju teen televizijsku glumicu

Sa suzama u očima, Lea Michele osvojenu nagradu Teen Choice  posvetila je svom nedavno preminulom dečku Coryju Monteithu te održala doista dirljiv govor u kojemu se prisjetila njegove dobrote i nježnosti.


'Želim ovu nagradu posvetiti Coryju, svima vama koji su Coryja voljeli i cijenili jednako kao i ja. Obećavam da ćemo uz vašu ljubav zajedno ovo preboljeti', rekla je Lea čiji je ovo bio prvi javni izlazak nakon što je Cory preminuo 13. srpnja od predoziranja alkoholom i heroinom.

'Cory mi je bio poseban, ali i cijelom svijetu, i možemo biti sretni što smo poznavali takav veliki talent. Željela sam danas biti ovdje kako bih se osobno zahvalila svima vama i reći vam koliko mi je vaša ljubav i potpora puno značila tijekom ovih nekoliko doista teških tjedana', rekla je Lea.