RASKOŠNO vjenčanje

Lijepa mladenka igrala je na kartu modnog minimalizma i oduševila vjenčanicom

26.09.2023 u 12:43

  • +7

Vjenčanica Pilar Montes Yebra

Izvor: Profimedia / Autor: Francisco Guerra / Zuma Press / Profimedia

Bionic
Reading

Romantično vjenčanje na kojem su sudbonosno 'da' izgovorili lijepa Španjolka Pilar Montes Yebra i njezin odabranik Ignacio del Pino, čiji je otac Rafael osnivač i vlasnik velike multinacionalne kompanije Ferrovial iz Madrida, privuklo je ogromno zanimanje javnosti

Vjenčanju godine, kako su ga okarakterizirali tamošnji mediji, nazočili su mnogi poznati uzvanici, kao i mladoženjin otac, poznati španjolski biznismen Rafael del Pino, koji je svoju uspješnu tvrtku osnovao još 1950. godine.

O ovom se vjenčanju često u španjolskim medijima govorilo kao o najraskošnijem i najvećem, no lijepa mladenka, kad se radi o stajlingu, igrala je na kartu modnog minimalizma.

Njezina elegantna vjenčanica, nadahnuta modnom klasikom s modernim twistom, zasigurno će se jako svidjeti svim ljubiteljicama profinjene jednostavnosti, a riječ je o zanimljivoj kreaciji sastavljenoj od dva dijela.

LIJEPE I ŽENSTVENE

U ove chic vjenčanice svaka bi se mladenka mogla lako zaljubiti

Pogledaj galeriju

Lepršavu slip haljinu s tankim naramenicama i V-izrezom nosila je sa zanimljivim topom ukrašenim diskretnim cvjetnim rukavima i širim rukavima s francuskom čipkom, a on je iznimno praktičan jer se može nositi i samostalno u nekoj drugoj prigodi, kao i haljina.

Ovu divnu bezvremensku kreaciju upotpunila je i dugačkim velom dok joj je kosa bila podignuta u nisku punđu i s razdjeljkom po sredini te ukrašena tankim pletenicama pričvršćenima uz glavu, a outfit je podignula neobična tanka tijara.

Zgodna Pilar, koja je studirala pravo na Sveučilištu Nanterre, ovu je prelijepu vjenčanicu spojila s pomalo nesvakidašnjim odabirom obuće. U potpunosti se odmaknula od klasičnih bijelih salonki u korist trendi sandala s platformom u oker boji i potpeticom od rafije, što je izvrsna opcija za sve one koje žele vjenčanu obuću kasnije upotrijebiti i u drugim odjevnim kombinacijama.

Prirodan make up i elegantan nakit odlično su se uklopili u ovo nezaboravno izdanje lijepe snahe trećeg najbogatijeg Španjolca, čije se bogatstvo procjenjuje, prema Forbesu iz 2022., na 3,8 milijardi eura.