ALICIA VIKANDER

Lijepa Šveđanka ne izlazi iz cipela koje će biti veliki hit ove sezone

01.03.2018 u 14:43

Bionic
Reading

Alicia Vikander, 29-godišnja Šveđanka koja je dobila Oscara za najbolju sporednu glumicu u filmu 'Dankinja', ovih dana promovira novi nastavak filmske sage o odvažnoj Lari Croft u kojoj se pojavljuje u naslovnoj ulozi

Mlada Šveđanka osim što osvaja Hollywood svojim talentom, česta je gošća modnih rubrika jer je njezin stil, iako joj se katkad potkradu i promašaji, rafiniran i ženstven.

Graciozna brineta osvaja svojim odličnim stilom, a mnogi pamte njezinu prelijepu haljinu u nježno žutoj s potpisom Luisa Vuittona u kojoj je primila prestižni kipić na dodjeli 2016. godine. Za dnevne prigode njezin je stil jednostavan, ženstven i elegantan, a make up i frizura uvijek besprijekorni, no bez ikakvih pretjeranosti.

  • +9
Alicia Vikander Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Alicia koja se prošle godine udala za glumca Michaela Fassbendera, pojavila se na premijeri Lare Croft u zanimljivom izdanju u haljini smeđih tonova inspiriranoj 70-ima ukrašenoj širokim remenom koji je naglasio njezin vitki struk. Jednostavan outfit začinila je efektnim gležnjačama s otvorenim prstima kakve će ove sezone biti veliki hit među zaljubljenicama u modu.

  • +6
Alicia Vikander Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako su neko vrijeme bili nepoželjni među fashionisticama, ovakvi se modeli cipela/gležnjača ove sezone vraćaju u velikom stilu.

  • +8
Alicia Vikander i Michael Fassbender Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Radi se o modelima koji su savršeni za prijelazni period, osobito za proljetne dane.

  • +97
Cipele koje će podignuti i najdosadniji stajling Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ovi chic modeli savršeni su za večernje izlaske, jer podjednako izgledaju dobro i s potfrknutim trapericama udobnijeg kroja, ali i s npr. plisiranim suknjama duljine ispod koljena. Osim toga, to je izvrsna prilika pokazati najnoviju pedikuru u javnosti nakon zimske stanke.

Nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za cipele-čarape s otvorenim prstima, modele od čipke ili brušene kože, a s ovakvom efektnom obućom svaki će stajling izgledati posebnije i otkačenije.