ZVIJEZDA U NEW YORKU

Meghan Markle servirala eleganciju u bijelom: Haljinu po mjeri i s potpisom Louis Vuittona začinila kultnim prstenom princeze Diane

07.12.2022 u 09:01

Bionic
Reading

Glamuroznim izgledom stvorenim za dodjelu nagrada The Ripple of Hope u New Yorku, Meghan Markle odala je svjetlucajuću počast neprežaljenoj princezi Diani

Uoči svečane dodjele vojvode od Sussexa stigle su privatnim zrakoplovom u New York u kojemu im je odana počast za borbu protiv 'strukturalnog rasizma' u Monarhiji.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tim povodom 41-godišnja vojvotkinja obratila se omiljenom brendu Brigitte Macron, modnoj kući Louis Vuitton čiji je dizajner Nicolas Ghesquière kreirao bijelu haljinu s odvažnim prorezom do bedara i bardot izrezom u znaku golih ramena.

Ova kreacija dizajnom je brojne podsjetila na haljinu u kakvoj je proteklog tjedna princeza od Walesa zablistala na dodjeli nagrada Earthshot u Bostonu.  

Uz haljinu s potpisom Louis Vuittona nosila je štikle istog brenda i clutch torbicu Givenchy, no prava zvijezda stajlinga bio je veliki prsten od akvamarina koji je nekoć pripadao princezi Diani.

Ovo nije prvi put da vojvotkinja nosi prsten sa smaragdnim rezom, koji je Diana devedesetih godina prošlog stoljeća naručila od britanskog brenda nakita Asprey, a čija se vrijednost procjenjuje na gotovo 700 tisuća kuna.

Sa skupocjenim prstenom Meghan je prvi put viđena na svom svadbenom prijemu u svibnju 2018. u Frogmore Cottageu, a zatim na kraljevskoj turneji u Tongi u listopadu iste godine.

Princeza Diana ovaj zadivljujući prsten prvi je put nosila 1996. godine tijekom putovanja u Australiju.