FASHION GURU

Mislio sam da će Baby Lasagna doći kao neki čoban, ali on je bio stajliš čoban!

  • 07.05.2024 u 22:21

  • Bionic
    Reading

    Najočekivaniji festival je krenuo. Napravio sam si lazanje i slistio ih prije kao Garfield, jer ipak je njegov nastup bio malo kasno

    Krenula je prva polufinalna večer i došle su voditeljice u pink i narančastom odijelu. Ovako bi se obukle Blaće i Batinićka. No odijela valjda imaju smisla jer je moto bio united in colours or music, ma nije ni bitno…

    • +2
    Malin Akerman i Petra Mede Izvor: Profimedia / Autor: Jessica GOW / AFP / Profimedia

    Mastan od lazanja, dočekao sam napokon i našu bebicu. Krenuo je dobro, snažno, kako i treba zvučati ova pjesma. Baš dobar nastup. Čitajući kritike na njegov stajling, mislio sam da će doći kao neki čoban, ali on je bio stajliš čoban.

    Furka Baby Lasagne je od početka bila hard etno, žao mi je da je sve to malo omekšao što se tiče boja i dodataka, ali je dobro funkcioniralo na sceni jer je bila šarena, vesela i eksplozivna.

    • +4
    Baby Lasagna - polufinale Eurosonga Izvor: Promo fotografije / Autor: Alma-Bengtsson

    Odjeća je lijepo napravljena, bogato ukrašena, tako da je Baby imao dobar stajling i nastup i može biti ponosan. Pazili su na detalje, mislim na čipkane miljeić detalje, a najbolje su mi legli na bubnjevima.

    Dosta izvođača bilo je u svjetlijim bojama, ali tako se doduše najlakše istakne. Navikli smo da su scenski stajlinzi crni, ali već neko vrijeme scenska odjeća sve je samo ne klasična.

    Prisjetimo se samo uvodne scene i pjevačice iz Malte koja je bila više gola nego obučena, ali na to smo već navikli. Pa čak je i Slovenka bila u hulahopki od glave do pete. Srpska predstavnica je dobro izgledala, ali ona je odabrala da bude sve tamno i mistično...

    Toliko smo se nagledali oversized, gotik i golih svjetlucavih stajlinga da su mi svi izgledali isto, tako da se Baby ipak istaknuo, ali čekamo drugu večer da vidimo i ostale biserne kombinacije izvođača.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.