hit model

Na Zarine police stigla je verzija jedne od najpopularnijih torbica i teško ćete joj odoljeti

27.04.2024 u 21:06

Bionic
Reading

Popularni high street brend Zara na svoje police je uvrstio modi dodatak kojem će zaljubljenice u modu jako teško odoljeti. Riječ je o malenoj, pravokutnoj torbici, Zarinoj verziji mega popularne Jacquemusove torbe Le Chiquito koja je nosi od jutra do mraka u svim sezonama

Kada se pojavila na modnoj sceni mala, ali tako moćna torbica Le Chiquito brenda Jacquemus odigrala je ključnu ulogu u rastu popularnosti tog francuskog brenda. Kada je dizajner Simon Porte Jacquemus prvi model lansirao 2018. godine, ime brenda u rekordnom roku postalo je jedno od najspominjanijih u modnih krugovima. Poznate dame, uključujući i pjevačice i glumice s A-liste, ali i trendseterie i fashionistice nisu mogle odoljeti kupnji jedne od Jacquemusovih torbica. Ubrzo nakon toga i brojni drugi brendovi počeli su lansirati svoje verzije mini torbi, ostavljajući po strani XL dizajne koji su dominirali u prošlosti.

Od prvog lansiranja bilo je mnogo Le Chiquito modela koji su predstavljeni kao perjanice brenda, a uz prvi, maleni model, jedna od najuspješnijih bio je model Le Chiquito Long. Torba nešto većeg dizajna, s kratkom ručkom uz dodatak remena za nošenje preko ramena dobila je i praktičniju izduženu siluetu koja omogućuje nošenje ove torbice od jutra do mraka.

Brojne slavne ljubiteljice mode nisu odoljele toj torbici, a drugima je, ipak, cijena od 690 eura ipak bila poprilična prepreka. No, kako to obično biva, komadi koji postanu veliki predmeti žudnje te nakon prikazivanja na modnoj pisti postanu veliki hit, Zara vrlo brzo predstavi svoje verzije, stilski jednako dobre, a cijenom znatno prihvatljivije. Tako je sada popularni high street brend lansirala svoju verziju popularne Jacquemusove torbe Le Chiquito i odmah privukla pažnju trednseterica.

  • +7
Zara torba Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Lanac Inditex pravi stručnjak za demokratizaciju komada luksuznih brendova koje viđamo na pisti, a u korak s tome Zara je sada lansirala mini torbu city formata s kratkom ručkom koja također ima mogućnost skidanja duljeg remena, koja neodoljivo podsjeća na popularni model brenda Jacquemus. Ipak, određene razlike su evidentne: Zarina torba nije izrađena od kože, već od poliuretana te ima pomalo metalizirani izgled. Osim u istaknutoj srebrnoj boji, torbica je dostupna i u smeđoj varijanti koja će se dopasti ljubiteljicama klasike, a prodaje se po cijeni od 22,95 eura.