jesensko izdanje met gale

Najprestižnija modna zabava održat će se uz posebne mjere, a svi se pitaju samo jedno: Hoće li Jennifer Lopez stići u društvu Bena Afflecka i zasjeniti modne kreacije?

05.08.2021 u 11:11

Bionic
Reading

Jedan od najbitnijih zvjezdanih događaja, Met Gala, nakon odgađanja uslijed pandemije koronavirusa, vraća se na scenu ove jeseni, no uz nova pravila, a već se šuška i imenima koja se nalaze na listi pozvanih. Tako Jennifer Lopez, Rihanna i Lupita Nyong navodno već imaju pozivnice koje mnogi priželjkuju

Met Gala jedno je od najprestižnijih modnih događanja, a nakon što se saznalo kako je pozivnica već uručena slavnoj Jennifer Lopez. Kako piše Page Six, Jennifer svakako planira zablistati na crvenom tepihu povodom zabave Met Gala, a jedno od najvećih pitanja je hoće li se na crvenom tepihu pojaviti u društvu dečka Bena Affecka i tako ukrasti svu pozornost i zasjeniti samo modno događanje. Svaki korak para, koji je svoju ljubavnu vezu obnovio u svibnju ove godine nakon 17 godina pauze, pomno se prati. Iako su Ben i JLo već viđeni kako izmjenjuju poljupce i zagrljaje, u javnosti se još nisi pojavili služeno kao par. A mnogi smatraju kako će zabava Met Gala koja će se održati na jesen, biti odlična prilika za to.

Jennifer je redovna gošća zabave koju organizira jedna od najutjecajnijih žena u modnom svijetu - urednica Voguea Anna Wintour. Prvi put se pojavila 2004. godine u Dolce & Gabbana haljini, a od tada je rijetko preskakala pojavljivanje na crvenom tepihu ove prestižne modne zabave.

Događaj, također poznat i kao 'modni Oscar', obično se održava u svibnju, ali je ove godine pomaknut na jesen u nadi da će se situacija s koronavirusom normalizirati. Iako će ovogodišnje izdanje zabave navodno biti u znatno manjem obujmu te intimnije, o imenima na listi gostiju sve se više počinje šuškati.

Kako saznaje Page Six, među pozvanim je Anni Wintoru omiljena Rihanna, čija su izdanja na crvenom tepihu postala kultna. Dovoljno je prisjetiti se upečatljive žute Guo Pei haljine. Zatim tu je i glumica Lupita Nyong’o, koja se pojavila na nekoliko naslovnica Voguea. Izvor za Page Six otkriva kako se na listi nalazi i manekenka Emily Ratajkowski, koja je trudnoću najavila digitalnom naslovnicom Voguea te pjevačica hita 'Havana' Camila Cabello.

Ovogodišnje izdanje Met Gale dolazi s epidemiološkim i sigurnosnim pravilima. 'Svi sudionici Met Gale 13. rujna moraju dostaviti dokaz o potpunom cijepljenju, a također će se očekivati nošenje maski u zatvorenom prostoru, osim za vrijeme jela i pića. Ažurirat ćemo ove smjernice po potrebi - rekao je glasnogovornik Met Gale za Daily Beast. Cijene ulaznica za događaj, na kojem se može prisustvovati samo uz pozivnicu, kreću se od 30 tisuća dolara za solo ulaznicu do 275 dolara za ulaznicu koja uključuje stol, a sve su, navodno, već rasprodane.

Tema ove godine je 'U Americi: Leksikon mode', a predsjedati će Billie Eilish, Naomi Osaka, Amanda Gorman i Timothée Chalamet, s počasnim predstavnicima Tom Fordom i Annom Wintour.