PRATI TRENDOVE

Nasljednica španjolske kraljice Letizije osvanula s hit frizurom s Pinteresta

06.07.2021 u 14:19

Bionic
Reading

Pinterest kao jedna od najutjecajnijih društvenih mreža ostavila je traga i na španjolskom kraljevskom dvoru. Infanta Sofia, mlađa kći španjolske kraljice Letizije i kralja Filipa VI., na novom angažmanu svojih roditelja osvanula je s frizurom koja je veliku popularnost zaradila upravo na ovoj popularnoj mreži

Poput slavne majke, španjolske princeze Sofia i Leonor nerijetko privlače pozornost javnosti svojim stilom odijevanja na kraljevskim angažmanima, a 16- godišnjoj Sofiji ovog puta navedeno je pošlo za rukom zahvaljujući hit frizuri s Pinteresta.

Uz mlađu sestru i roditelje, princeza Sofia nazočila je svečanoj dodjeli nagrada Princess of Girona u palači Albeniz u Barceloni, a tim je povodom svoju plavu haljinu s puf rukavima naglasila posebnom verzijom neuredne punđe.

  • +2
Princeza Sofia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ova frizura s razlogom slovi za omiljenu jer laska različitim tipovima lica, a kao što dobro funkcionira u svakodnevici, za nju se brojne dame nerijetko odlučuju kada je riječ o svečanijim prigodama.

Polovicu svoje duge, njegovane kose, 16- godišnja španjolska princeza svezala je u punđu a njezin neuredan izgled postigla uz pomoć ukosnica, baš kao što to čine brojne dame na fotografijama s Pinteresta.