FASHION GURU

Natali u hrabrom izdanju, no negdje se namučila s peglom, mora da je uz sebe imala parnu postaju

  • 22.04.2024 u 18:02

  • Bionic
    Reading

    Održan je još jedan Zagrebački festival, a osim pjesama gledale su se i odjevne kombinacije izvođača. Upravo se time pozabavio i naš Fashion Guru kojem je za oko zapela Natali Dizdar

    Od davnih 50-ih godina prošlog stoljeća održava se Zagrebački festival, od osamostaljenja kao i sve pa tako i festivali propadaju, sjetite se samo koliko je jak bio Splitski. Drago mi je da se zadnjih godina festival uspinje kvalitetom i izvođačima.

    Vannu neću pretjerano hvaliti jer smo već apsolvirali da joj super stoji odijelo i slažem se s tim.

    No meni je zapela za oko Natali Dizdar koja je došla u bijelom kombinezonu. Vrlo hrabro, jer znamo da bijelo na jakoj rasvjeti može biti zeznuto. Ovaj materijal nije bio proziran i dobro joj stoji, ali negdje se namučila s peglom, mora da je uz sebe imala parnu postaju.

    NOVE PJESME

    Održan 71. Zagrebački festival, pogledajte tko je sve bio

    Pogledaj galeriju

    Budući da je materijal debeo, jer mora biti da ne bi bio proziran, nije dobro ispao dio oko remena. Čudi me da to nisu promijenili kada su vidjeli da to nije baš najbolje.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.