BURNA PROŠLOST

Nećete vjerovati kako su Jelenu Perčin zvali mještani

24.08.2012 u 12:21

Bionic
Reading

Lijepa glumica provodi odmor u rodnim Konavlima, gdje uživa prije jesenskih poslovnih obveza

Jelena Perčin otkrila je da je kao djevojčica bila vrlo nestašna, pa je zbog toga i dobila takav nadimak.

'Bila sam živa i energična, radila spačke, a mještani su me zvali 'capo di banda'. Bilo je i opasnih situacija, a omiljena zanimacija bile su krađe voća koje sam predvodila', rekla je u intervjuu za 24 express te je ispričala kako se osjećala nakon službenog razvoda prije tri mjeseca.

'Tom činu prethodilo je puno promišljanja, teških odluka i patnje, ali sam čin protekao je izrazito prijateljski i nimalo traumatično. Papir o rastavi nije me učinio slobodnijom ili nesputanijom, morala sam sama sa sobom stvoriti te osjećaje i prije ulaska u sudnicu. No, moram priznati, bilo je bizarno to što je cijeli postupak trajao samo devet minuta. Pomisliš si kako iza nečeg tako brzo razriješenog stoje godine nečega u što si puno ulagao i za kojih si puno toga doživio i na trenutak te preplavi osjećaj jada', rekla je Jelena koja si priželjkuje novu ljubav.

'Naime, bez obzira na, po mom ukusu, čudan liberalizam koji svi mi živimo, čovjekova iskonska težnja jest da biva u dvoje. Potreba za ljubavlju, za prepoznavanjem i razumijevanjem nešto je u što apsolutno vjerujem i želja mi je jednog dana nekome reći legendarnu rečenicu koja glasi: 'Ići s vama kroz život, moj gospodine, bila bi privilegija', rekla je romantična Jelena te odala na što pada kod muškarca.

'Poslije razlaza s Kikijem htjela sam biti sama, očistiti se, vidjeti gdje sam i spoznati sebe, ali sad imam simpatiju i to mi se sviđa, jer donijela mi je u život neki optimizam, ali prerano je o bilo čemu otvorenije govoriti. Naime, muškarac je taj koji me mora voditi, volim energiju alfa mužjaka i nikada ne prilazim prva. Tek kad netko krene u akciju, ja počinjem ispuštati feromone pa trenutno tek njušim u kojem će se smjeru ta simpatija razvijati', rekla je Jelena kojoj držimo fige.