MODNA BITKA

Nešto je posebno u ovoj haljini, svi je žele

13.06.2016 u 10:55

  • +2

Glumice u istoj haljini

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Tri plavokose glumice Kristen Bell, Sarah Paulson i Julianne Hough za pojavljivanja na crvenom tepihu odabrale su identičnu haljinu, delikatnu tamno crvenu kreaciju brenda Philosophy di Lorenzo Serafini iz jesenske kolekcije 2016.

Nerijetko jedna haljina toliko oduševi stiliste slavnih holivudskih dama da je namijene svojim klijenticama bez obzira na to što je već viđena na crvenom tepihu. To je slučaj i s poluprozirnom ženstvenom čipkastom haljinom u boji crnog vina s crnim detaljima. Romantičnu haljinu dugih rukava s crnim baršunastim detaljima sve su tri glumice skratile na midi dužinu iako je haljina originalno do poda, a odlučile su se i na čedniju varijantu pa su sve tri ispod nje nosile crne majice na tanke bretele.

Kristen Bell nosila ju je sredinom svibnja na NBCU događanje, a uz nju je obula jednostavne crne salonke. Plesačica i glumica Julianne Hough u istoj se haljini pojavila prije Kristen, još početkom svibnja na gostovanju u emisiji 'Good Day New York', a uz nju je kombinirala minimalistički model Nudist Stuarta Weitzmana u crnoj boji.

Glumica Sarah Paulson u haljini se pojavili na premijeri svoje serije 'The People V. O.J. Simpson American Crime Story' u Los Angelesu još u travnju, a poput Kristen i ona je uz nju nosila elegantne crne salonke.

Romantična haljina dio je Prefall i Fall 2016. kolekcija, kojima je Lorenzo Serafini obilježio prvu godišnjicu rada u modnoj kući Alberet Feretti. Serafini, koji je zanat pekao u slavnim talijanskim kućama Roberto Cavalli i Dolce&Gabbana, vrlo brzo je privukao pozornost svojim ženstvenim haljinama. Obožavaju ga modni urednici pa su njegove kreacije često zvijezde modnih editorijala, a najvažnije je da iza sebe ima vjernu klijentelu koja ih kupuje i nosi.