PONOVNO 'IN'

Obožava ga Kate Middleton: Ovaj bezvremenski model bluze opet ćemo viđati posvuda

31.12.2021 u 17:06

Bionic
Reading

U novoj kalendarskoj godini brojni predviđaju da će se pravi klasik u svijetu bluzi vratiti u središte pozornosti ljubiteljica mode

Nakon što smo posljednjih sezona svjedočili velikoj popularnosti bluzi i košulja s dodatkom predimenzioniranog, petar pan ovratnika, modni svijet u narednim mjesecima njihovog nasljednika mogao bi pronaći u takozvanim 'pussy bow' bluzama koje slove za ultimativni klasik u ormaru.

Kate Middleton u 'pussy bow' bluzama Izvor: Profimedia / Autor: Eddie Keogh / Rota / MirrorPix / Profimedia

Posljednjih godina u svijetu slavnih najvećom obožavateljicom bluzi čiji ovratnik tvori oblik leptir mašne pokazala se britanska miljenica Kate Middleton, a da bi u narednim mjesecima ponovno mogle dominirati modnom scenom dovoljno govori činjenica da polako i sigurno ponovno viđamo na policama trgovina.

Zahvaljujući efektnom dizajnu ovratnika, pussy bow bluze podići će svaki stajlng. U casual varijanti čine izvrsnog stilskog partnera trapericama i hlačama opuštena kroja, kao i trendovskim komadima poput kožnih hlača, a podjednako se dobro prilagođavaju različitim tipovima obuće, ovisno o tome kakav dojam želite postići stajlingom.