modni trend

Obožavane traperice, koje figuru čine vitkijom, vraćaju se na modnu scenu, a ovi modeli su najpoželjniji

31.10.2022 u 11:13

Bionic
Reading

Uravnotežuju siluetu, laska svim oblinama, izdužuju noge, prikladne su kako za visoke, tako za niske… Riječ je o bootcut trapericama koje se ove sezone vraćaju na modnu scenu i izgledaju bolje no ikada. Pokušajte odoljeti ovom basic komadu sjajnih karakteristika

U 2000-ima, uslijed modnog stila pop zvijezda tog vremena, poput Christine Aguilere, bootcut traperice bile su posebno popularne. Iako su se modni trendovi tog desetljeća, za koje smo mislili da su davno zaboravljeni, ponovno pojavili u naletu nostalgije, povratak bootcut traperica ne iznenađuje u tolikoj mjeri. Diesel ih je usvojio za sezonu proljeće/ljeto 2023. i tu u potpuno seksi traper izgledu, dok Courrègesu ga predstavlja ukrašenog šljokicama.

Kako ove jeseni nositi bootcut traperice?

Što se street stylea tiče, Kate Moss, snimljena na ulicama Londona, bila je među prvima koja je prisvojila ovaj taj trendi traper komad, sparivši ga s baršunastom plavim sakoom i parom čizama.

Njezin stajling sjajan je primjer kako bootcut traperice spojiti s postojećom modnim komadima iz ormara. Sjajan su odabir za dnevne stajling, ali i za chic večernje izlaske te će sjajno izgledati kombinaciji slip topa u sakoa. Također, ovaj model traperica kao stvoren je za nošenje uz čizme, apsolutne vladarice zimske sezone.

U koje bootcut traperice se isplati investirati ove jeseni?

Među omiljenim, a vrlo vjerojatno i najpopularnijim modelima bootcut traperica nalaze se one niskog struka kakve predstavlja Diesel i Zadig & Voltaire, Ganni i Khaite ih vide u izblijedjeloj varijanti, Calzedonija igra na udobnost, a H&M i Levi's na bezvremensku klasiku, a tu su i modeli & Other Storiesa i Arketa koje objedinjuje nazivnik ekološke osviještenosti.

  • +14
Bootcut traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije