pristaje joj kao salivena

Oduzima dah: Antonia Ćosić zabljesnula poput filmske dive u elegantnoj crvenoj haljini

19.08.2023 u 09:22

Bionic
Reading

Voditeljica HRT-ovih Vijesti iz kulture zablistala je u jednostavnoj, ali elegantnoj haljini na 26. Večerima dalmatinske šansone

Ovogodišnje izdanje kultnog festivala donijelo je ugodnu promjenu kad je riječ o voditeljskom angažmanu koji se pokazao punim pogotkom i donio brojne pohvale. Osim po opuštenom i šarmantnom prezentiranju skladbi, Antonia Ćosić zaradila je komplimente i na račun modnog odabira.

Voditeljica prihvatila je ljetnu modu i opuštenu vibru godišnjeg odmora te pa se tijekom dvotjednog godišnjeg odmora kojeg je provela u Splitu, pokazala u raznim ljetnim haljinama. U Šibeniku se pojavila u elegantnoj haljini efektne crvene nijanse minimalističkog stila sa verzijom tzv. halter izreza gdje su ruke u prvom planu. Antonija ju je odlično iskombinirala uz zlatne sandale.

Izgledala je kao kakva filmska zavodnica spremna oko malog prsta zavrtjeti sve muškarce koje pogleda. Tome je pridonijela i frizura koje se ne bi posramila niti jedna filmska diva te vatreno crveni lak za nokte, nepogrešivi glam adut u svakoj prilici.

  • +12
Započele 26. Večeri dalmatinske šansone Izvor: Cropix / Autor: Nikolina Vukovic Stipanicev

Nedavno je za tportal govorila na temu ljepote i žena koje drže do sebe.

'Oduvijek me fasciniraju žene kojima je ugodno u njihovoj koži. Neke odlično nose ekstravaganciju, neke smiruju sve svojom skromnosti, neke odišu profinjenošću koja se ne da kupiti ni prodati, a neke osvajaju humorom i odabranim taktom prema svakom pojedincu. Nema jedne ljepote. Po meni, žena koja je prihvatila sebe takvu kakva jest zrači tako da nitko ne može narušiti njezin sjaj. Hoće li netko otići u zaklon ili se žaliti da previše sjaji, to je do okoline. Ona sja i dalje. Uostalom, nek' stave naočale', rekla nam je tada.

sandra lončarić

Bombastično izdanje naše glumice odličan je primjer zašto se crvene haljine vraćaju u modu

Pogledaj galeriju