KATIE HOLMES

Omiljena kraljica street stylea pokazala zbog čega ovaj komad treba imati u ormaru

19.05.2023 u 14:38

  • +4

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Katie Holmes, 44-godišnja glumica koja se proslavila ulogom u nekad popularnoj seriji za tinejdžere 'Dawson's Creek', uvijek iznova oduševljava svojim dnevnim i večernjim modnim izdanjima

Unazad nekoliko godina, glumica se nametnula kao nova i intrigantna street style zvijezda koju vrijedi 'držati na oku' zbog njezinih trendi modnih kombinacija.

Katie je svoj besprijekoran osjećaj za stil prilikom sudjelovanja na događanju pod nazivom Women In Motion međunarodnog filmskog festivala u Cannesu.

Slavna brineta koja iz braka s Tomom Cruiseom ima kćer Suri, izgledala je spektakularno u casual kombinaciji prikladnoj za mnoge prigode. U bež hlačama širokih nogavica kakve uvijek vrijedi imati u garderobi jer ih možete kombinirati sa svime što imate u ormaru i jarkozelenom topu omiljena glumica izgledala je totalno chic, a ovaj neopterećni stajling dodatno je zaokružila zanimljivim srebrnim sandalama.

  • +3
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: MA / CRYSTAL PICTURES / CRYSTAL PICTURES / CRY-MA. / THE PHOTO ONE / REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Look kojem se nema što prigovoriti, poznata Amerikanka dodatno je upotpunila bež sakoom te nenametljivim make upom i mladenačkom frizurom.

Nije pretjerivala ni s make upom, a ovaj stajling za svaku pohvalu dodatno podignula je na novu razinu, decentnim srebrnim naušnicama.