KELLY RUTHERFORD

Ona je nova 50+ modna ikona i uvijek izgleda senzacionalno

25.01.2024 u 19:04

  • +5

Kelly Rutherford

Izvor: Profimedia / Autor: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

Kelly Rutherford, plavokosu glumicu profinjene ljepote i nevjerojatnog osjećaja za modu, mnoge fashionistice već neko vrijeme drže na oku, a svojim je chic outfitom na modnoj reviji Jean-Paula Gaultiera potvrdila da je prava modna odlikašica

Kelly Rutherford (55), Amerikanka očaravajućeg osmijeha i sofisticiranog modnog izraza, nikad ne može proći nezapaženo, a redovito za svoje modne kombinacije dobiva pohvale. Dobila je i titulu nove modne ikone zahvaljujući selfijima iz lifta, a na TikToku je proglašena 'Birkin mamom'.

Najpoznatija po ulozi Lily, pripadnice visokog društva iz hit serije 'Tračerica', vitka plavuša bila je senzacija i na modnoj reviji modne kuće Jean-Paul Gaultier u Parizu.

Svojom upečatljivom haljinom s modernim twistom, elegantna plavuša ukrala je pozornost na ovoj dugo očekivanoj haute couture modnoj reviji, a na kojoj nije nedostajalo poznatih lica.

  • +7
Kelly Rutherford Izvor: Profimedia / Autor: AURENT VU / SIPA PRESS / BERZANE NASSER/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Za tu se prigodu Kelly odlučila za efektnu kreaciju irske dizajnerice Simone Rocha.

Hvaljena kreatorica u Parizu je s velikim uspjehom predstavila svoje maštovite i romantične kreacije, plod suradnje s modnom kućom Gaultier, dobivši bezbrojne pozitivne reakcije.

Lijepa glumica, koja je igrala majku Serene Van Der Woodsen (Blake Lively) u 'Tračerici', izgledala je poput suvremene princeze u pastelnoružičastoj haljini načinjenoj od prozračne svilenkaste tkanine, ukrašenoj malom crvenom mašnom.

Odjeća dostojna njezinog lika u hit seriji, istodobno vizionarska i sofisticirana, sjajno joj je pristajala, a ovaj chic look, koji je kao stvoren za nju, upotpunila je elegantnom frizurom ukrašenom špangicom u tonu mašnice i cool cipelama.