LJEPOTA KOJA NE BLIJEDI

Ova torba je bezvremenski klasik, a svaki će stajling učiniti ljepšim i posebnijim

24.05.2021 u 19:26

Bionic
Reading

Osebujni Harry Styles, talentirani britanski glazbenik koji je nakon odlaska iz teen senzacije One Direction napravio impresivnu samostalnu karijeru te se okušao i kao glumac ulogom u hvaljenom filmu o Drugom svjetskom ratu 'Dunkirk', privlačio je poglede na nedavnoj dodjeli nagrada Brit Awards neobičnim stajlingom

Ekscentrični Britanac koji je odnio nagradu za singl godine nosio je neobično Guccijevo odijelo retro stila upotpunivši ga kožnom torbicom od najfinije kože s drškom od bambusa u smeđim tonovima s potpisom istog talijanskog prestižnog brenda.

Mladi pjevač odlučio se za torbicu koja u svijetu mode slovi kao neprolazni klasik. Ove Guccijeve torbe s bambusovom drškom modna su investicija i svaki će stajling učiniti ljepšim i posebnijim.

Riječ je o torbici klasičnog izgleda koja će se bez problema uklopiti u svaki stil te dati posebnu notu i najdosadnijoj kombinaciji.

Spomenuti Guccijev model već desetljećima oduševljava fashionistice, pa je osvojila i Liz Taylor koja ju je nosila u 50-ima, glazbenu divu Beyoncé, mladu glumicu Elle Fanning i dr...

Otkad je predstavljena još davne 1947. godine, ovaj Guccijev dragulj su nosile brojne trendseterice poput Ingrid Bergman, Grace Kelly, Rihanne, Kate Moss...

Guccio Gucci i njegov dizajnerski tim stvorili su klasik uvozeći, zbog tadašnjeg posljeratnog nedostatka materijala, bambus iz Japana koji su domišljato koristili za oblikovanje prepoznatljivih ručki od laka.

Dodatak tako neočekivanog materijala učinio je Guccijevu kolekciju vrlo zapaženom, a dizajn torbe je posve odgovarao razdoblju jer su male torbe i dalje su bile must have. Tek kasnije su modeli torbica koji se nose na ramenu postali traženi kad su se žene sve više počele zapošljavati.

U godinama koje su uslijedile upravo je prepoznatljiva drška od bambusa ostala važan dio identiteta omiljenog talijanskog brenda čija popularnost ne blijedi.