POSLOVNA ELEGANCIJA

Ovaj model suknje posebno laska ženskoj figuri, a nije mu odoljela ni Lejla Filipović

13.09.2022 u 15:22

Bionic
Reading

Nakon Istre bivša Miss Hrvatske zaputila se do obližnjeg Trsta iz kojeg se javila svojim vjernim pratiteljima na Instagramu

Pozirajući ispred rezbarenih vrata od drva, Lejla Filipović pokazala je casual stajling vrijedan kopiranja.

Kao izdanjem oskarovke Anne Hathaway na finalu US Opena, stajlingom bivše Miss Hrvatske dominirala je ležerno svezana bijela košulja. Nju je vješto kombinirala uz laskavi model suknje olovka kroja, a ležeran dojam stajlinga ostvarila je i odabirom obuće.

Suknja olovka kroja dugi niz godina povezivala se isključivo s poslovnim stilom odijevanja, no posljednjih sezona brojni dizajneri poigrali su se njezinim dizajnom stvorivši svestrani komad koji, osim u poslovnom okruženju, odlično funkcionira i kao odjevni komad namijenjen svečanijim prilikama.

Umjesto visokih potpetica, Lejla je stajling zaokružila bijelim tenisicama glomaznog izgleda, dok je u ruci nosila elegantan model torbe u smeđoj boji.

Kako je svojedobno otkrila za tportal, najbolje se osjeća u casual stajlinzima, a u posebnim progodama voli se 'oskarovski' dotjerati, što je imala priliku dokazati na brojnim svečanim događanjima.

  • +3
Lejla Filipović Izvor: Cropix / Autor: Vedran Peteh / CROPIX