CARMEN GIMENO

Ovaj uzorak ili volite ili ne, ali tako dobro pristaje zrelijim damama

17.05.2024 u 08:38

Bionic
Reading

Carmen Gimeno, omiljena 50 plus fashionistica, po pitanju stila ne zna za greške te odvažno nosi otkačene uzorke, neobične krojeve, upečatljive boje...

Španjolska modna ikona ne prestaje oduševljavati svojim nevjerojatnim izdanjima.

Neponovljiva Carmen Gimeno predstavlja veliko nadahnuće za sve one koji cijene originalan i kreativan pristup modi bez obzira na dob.

Uvijek iznova sjedokosa Španjolka potvrđuje dobro poznato pravilo da je najbolja modna kombinacija ona u kojoj se dobro osjećamo te da nepisana pravila za odijevanje zrelijih dama više ne postoje.

  • +20
Laskave haljine iz Zare Izvor: Ostale fotografije / Autor: Zara promo, Canva

Ljubiteljica efektnih, ali praktičnih stajlinga izazvala je brojne pozitivne komentare i svojim najnovijim izdanjem, kojim se pohvalila na Instagramu.

Ako niste sigurni je li moderan animal uzorak prikladan i za zrelije dame, njezin najnoviji look potvrđuje da itekako jest.

Kreativna 50 plus modna ikona bez greške je spojila efektnu Zarinu haljinu s uzorkom leoparda s cool Adidasovim tenisicama SL 72, i to u smeđim tonovima.

Ovaj spoj nadogradila je svojim omiljenim modnim detaljem, sunčanim naočalama i chic torbicom od rafije, kakve iz godine u godinu ne gube na popularnosti.

Ni ovoga puta komplimenti nisu izostali: 'Sve ti dobro stoji i izgledaš fantastično', 'Lijepa Carmen', 'Sviđa mi se haljina'.