za chic stajlinge

Ove predivne haljine iz Zare stvorene su za ravne sandale i balerinke

30.04.2024 u 18:54

Bionic
Reading

Omiljeni spoj laganih ljetnih haljina s udobnim sandalama uvijek je dobitna kombinacija, a omiljena španjolska high street modna trgovina u ponudu je uvrstila prelijepe modele

Haljine koje možete nositi od jutra do mraka uvijek su najbolja kupovina, posebno kada pronađete modele koji su kao stvoreni za nošenje s udobnim ravnim sandalama i balerinkama.

Španjolska Zara dobro zna vrijednost svestranih haljina te je u svoju ponudu uvrstila nekoliko modela koji osvajaju svojim jednostavnim, a toliko chic izgledom. Ove komade lako ćete kombinirati uz svu obuću, no činjenica jest da posebno dobro izgledaju s omiljenim ljetnim espadrilama, elegantnim balerinkama ili ženstvenim sandalama.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Vezena bijela haljina

Primjerice, kratka vezena haljina dubokog proreza izgleda toliko senzualno da je bez greške možete nositi i na večernje zabave, posebno kada se uzme u obzir to da dolazi u spoju s otmjenim puf rukavima i elegantno naboranom suknjom.

Na svojoj modnoj reviji španjolski brend predstavio ju je u paru s trendovskim japankama sa zavodljivim vezicama oko gležnja. Osim toga, vezene haljine divno će izgledati nošene uz satenske balerinke ili pletene espadrile.

Lanena midi haljina

U danima u kojima nas more najveće vrućine nema bolje opcije od prozračne lanene haljine koja uspješno sprječava znojenje i zadržavanje tjelesne topline. Crna midi haljina od lana iz Zare zato je nepogrešiv odabir koji ćete nositi iz dana u dan.

Kako je kombinirati? Ako želite minimalistički look, nosite je sa sandalama u neutralnim bojama, a za živopisniji stajling oslonite se na trend crvene obuće te birajte balerinke u stilu Mary Jane u vatrenim nijansama.

Kratka boho haljina

Za dane u kojima ste raspoloženi za nošenje veselih uzoraka boho stil garantirano će biti pun pogodak. On je veliki hit ovog proljeća, a s time u skladu, Zara je u ponudu uvrstila haljinu prepoznatljivog uzorka i laskavog vezanja oko struka. Ovaj dizajn odlično se usklađuje s trendovskim svijetloplavim balerinkama ili omiljenim ljetnim espadrilama.

Midi haljina s printom

Također, za razigranije stajlinge odlična je opcija cvjetni print, a ako vam klasično obilje cvijeća nije osobito po guštu, birajte modele sa suptilnijim dizajnom. Midi haljine u ovom stilu oličenje su elegancije i ljetnog duha te čine nepogrešiv spoj s bilo kojim sandalama.

Polo haljina u teniskom stilu

Teniski stil proslavila je Zendaya te je i na crvenom tepihu blistala u nizu stajlinga u skladu s filmom 'Challengers', a ovaj trend prati i Zara te nam donosi prelijepu mini haljinu s odgovarajućom polo kragnom i gumbićima. Ovaj model savršeno se usklađuje uz bijele balerinke ili Mary Jane cipele od lakirane kože.