pripremite se na vrijeme

Ove udobne sandale bit će veliki ljetni hit, a već sada su dostupne po pristupačnim cijenama

10.03.2024 u 17:39

Bionic
Reading

Ravne sandale s cvjetnim detaljima, mašnama, zlatnim i metalnim ukrasima te elegantnim remenčićima i ovog ćemo ljeta posvuda viđati, a svoj trendi model možete nabaviti već sada

Iako nam se dani u kojima ćemo uživati u nošenju lepršavih suknji i otvorenih sandala možda čine podosta daleko, dašak toplijeg vremena već možete iskusiti u nekim od najpopularnijih high street modnih trgovina čije su police već ispunjene ljetnom obućom.

Već pri prvom pogledu na najnovije proljetno-ljetne kolekcije postaje jasno da ćemo i u novoj sezoni uživati u besprijekornoj udobnosti ravnih modela, a koje smo proteklog ljeta nosili od jutra do mraka.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Minimalističke ravne sandale ostaju najpoželjniji komad, jer ne samo da garantiraju lakoću nošenja iz dana u dan, već su i iznimno svestrane pa ćete bez puno razmišljanja moći stilizirati razne stajlinge s njima.

Od mini do maksi suknji, pripijenih slip haljina ili glamuroznih modela, skinny traperica ili vrućih hlačica - koju god kombinaciju birali, nema sumnje da ćete je uspješno nadopuniti ovim jednostavnim sandalama koje se nose uz apsolutno sve.

No to što se ravne sandale oslanjaju na udobnost i minimalizam ne čini ih nimalo dosadnima i jednoličnima - u ponudi se nalazi niz modela koji će vas oduševiti efektnim detaljima, poput cirkona, metalnih prstena ili zlatnih remenčića.

Tu su i modeli s trendovskim detaljima, kao što su glomazne ruže, ženstveni cvjetići i nezaobilazne mašne, a ako pak više volite čistu eleganciju, u novoj sezoni možete se osloniti i na modele s debljim remenčićima od brušene kože koji odišu visokim stilom.

Dobra vijest je i da ćete najotmjenije modele često pronaći po vrlo pristupačnim cijenama, a one se u high street modnim trgovinama kreću već od 19 eura.