modni hit

Ovo su hit puloveri sezone koji tako dobro izgledaju uz traperice

03.12.2023 u 12:27

Bionic
Reading

Možda vam zima nije najdraže godišnje doba, no morate priznati – topli i meki puloveri koji s njom dolaze potpuno su neodoljivi. A ovi modeli jako dobro izgledaju uz traperice

Tijekom jesenskih i zimskih mjeseci, debeljuškasti i mekani, pomalo oversized puloveri jedna su od osnovnih stvari u modnom ormaru.

No silueta pletiva sa svojim opuštenim krojem nije samo udobna, već i nevjerojatno chic. Jednostavno nije potrebno više od dodavanja dobrog para traperica da biste stvorili istaknut cool izgled.

Puloveri jednostavno nikada ne izlaze iz mode, a njihova privlačnost ne blijedi. Ove sezone posebno volimo oversized modele koji osvajaju udobnošću i tom zavodljivom chic ležernošću. Od tankog do debelog pletiva, u vječno zavodljivim i nježnim bijelim i krem nijansama, toploj smeđoj ili pak klasičnoj crnoj.

Oversized pletivo jako se lijepo slaže s trapericama, vječnim vladaricama hladne sezone, a ako se ipak zaželite promjene, lako ćete ga kombinirati i s toplim vunenim krojenim hlačama koje padom temperatura postaju sve omiljeniji izbor za uredski stajling.

Od savršenih chic pletenih silueta do prekrasnih iteracija od kašmira, u galeriji pronađite svoj savršen primjerak.

  • +31
Džemperi koji odlično idu uz haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Tportal je i na WhatsAppu

 Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'